-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Kreatif Dijital Ajans
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İzmir'de kendi ofisimde geliştirmeye başladığım proje için 15-20 bin tl bütçe ile destek olabilecek yanlızca Türkiye değil, global çapta tutacak projem için yatırımcı arıyorum.
İzmir'de yüzyüze görüşebileceğim biri tercihen farklı yollarkada görüşülebilir. Bu proje Türkiye'de yok ve emlak sektörü ile ilgili olduğu için tutmama ihtimali yok ve kazanç sağlanabilicek birçok nokta var ki projenin alt emsallerinin değeri şuanda 4-5 tirilyon euro kadar ediyor.Ben hevesliyim hevesimi kırmayacak ve motivasyon derecesi yüksel kişiler iletişime geçerlerse sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Değerli arkadaşım konu ilgimi çektiği için bir hevesle okumaya başladım ancak, şu "projenin alt emsallerinin değeri şuanda 4-5 tirilyon euro kadar ediyor" lafından sonra, konu geyik bölümüne mi açılmış diye tekrar kontrol ettim... Size başarılar diliyorum...
Bu arada; tirilyon değil, "trilyon" olacak
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Kreatif Dijital Ajans
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sahibinden.com tarzı sitelerden bahsediyorum orada bende bir heyecanla bildirimi açıp beyninizi bulamadım malesef tüm metindeki tek cümleye ve yazım hatasına takılıp daha projeyi bilmeden heves kırmak tabiki de bir torbaya yakışır sonuçta büzsende ses çıkıyor
1 kişi bu mesajı beğendi.