Site adresi ( Site ismini konuda belirtmek yada konuya yazmamak konu sahibinin insiyatifindedir. ) : Youtube Servisleri
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 170 TL ( +40 TL bakiyeli hesap verilecek! )
Minimum Artış : 10 TL
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: Domain teslim edilmeyecek!
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sosyal medya ürün satışı
Günlük hit sayısı: ölçülmedi 50 üye var.
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) : forumlardan.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: -
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Bütün içerik açıklamayı okuyun.
Hosting dahil midir: Değil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Merhaba arkadaşlar, @CHMedya; arkadaşın sattığı smm panel scriptinden 1 adet lisansım var. Arkadaş satış konusunda script fiyatını 349 TL olarak belirtiyor ben ekstra olarak ,+40 TL yüklü olan api sağlayıcı hesabımı vericem.
Yazılım hakkında destek ve güncellemeleri yazılım sahibinden alabilirsiniz. Lisanslı şekilde dosyaları ve SQL'i teslim edicem isterseniz 20 TL'ye kurulum yaptırabilirsiniz isterseniz kendiniz kurabilirsiniz. 3 Farklı yerden api servis çekiyorum 1 tanesi size teslim edilecek geri kalan 2 tanenin api keylerini güncellicem isterseniz bakiye yükleyip direk kullanıma başlayabilirsiniz. Paywant kullanıyordum iletişime geçip domain üzerine olan hesabımı kapattırdım.
Yeni Domain için Lisans Ücretini Ödeyeceğim.
Teslim edilecekler : Site dosyaları ve SQL
1 Adet api sağlayıcı hesabı (içinde +40TL bakiye var.)
Açık arttırma bitiş tarihi son teklif +24 Saattir!
Multi Konu : https://bit.ly/2WAvvSR