-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu an 5 tane buldum ve açıklamasını da yazdım.Sizin de kullandığınız işinize yarayan uygulamalar var ise söylerseniz indirip kullanıp beğenirsem listeme koyabilirim.
Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kardeşim şu yazının boyutunu düşür Allah aşkına kör ettin bizi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
İnternette arasıra böyle makale arıyorum önerilen tavsiye uygulamalar diye listelerdeki her uygulama aynı yahu zaten bunlar appstore veya google playde ilk 100 deki uygulamalar. Az kişinin bildiği nadir uygulamalar diye arıyorum yine orda netflix spotfy şu bu yine aynı şeyler artık böyle siteler görünce siteyi engelliyorum. tamam hit kasacam diye yapılan güzel bişey ama insanları soğuttukdan sonra ne yapılıcak ? gerçekten bir konu belirlenir (kampçılar için tavsiye edilebilecek uygulamalar vb..) o konu üzerinde yabancı kaynaklarda bile araştırma yapılır uygulamalar tek tek denenir beğenilenlerden bir liste yapılır. bilenen popüler uygulamalardan liste yapmanın manası yok.
burda öneri alıp uygulamayı denemeden listeye ekleyenlerden olucaksan tavsiyem o listeyi yapma.
Yazdıklarımıda bir sitem olarak algılamayıp bir tavsiye olarak algılarsan sevinirim.