Detay : Ölüdeniz bölgesinde butik otellerde konaklama + paketlerde bulunan aktiviteler ile sizlere tatil paketlerini sunuyoruz. Otel konaklaması kahvaltı dahildir. Aktivitelerde tüm ekipman, sigorta, çoğu aktivitede öğle yemeği, rehberlik hizmetleri, giriş ücretleri dahildir. Tüm tatil paketlerini görmek için tıklayın.

Firmamız : Ölüdeniz bölgesinde hizmet veren ofisimizi internet ortamına taşıyarak web üzerinden satışlara başlamış bulunmaktayız. Ölüdeniz bölgesinde 1993'ten beri hizmet veren firmamız, Ölüdeniz'in en eski yamaç paraşütü acentalarından biridir. Firmamız bünyesinde uzun yıllardır yamaç paraşütü, tekne turu, jeep safari, atv turu, at turu, rafting, konaklama ve otel gibi bir çok farklı alanda hizmet vermekteyiz. Tüm bu aktiviteleri bünyemizde bulundurduğumuz için tatil paketi ile aktiviteler + konaklama olarak seçenekler sunmaktayız.

Not : İstenildiği taktirde sadece aktivite olarakta satış yapmaktayız. Eğer tatil paketini kendiniz oluşturmak isterseniz linkteki aktivitelerden seçeceklerinizi bize iletirseniz konaklama + istediğiniz aktivitelerin fiyatlarını size sunabiliriz.