-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Merhabalar,
anahtar kelimelerde ciddi anlamda yükseliş yaşıyorum ve belirlediğim hemen hemen tüm kelimeler 1. sırada yada ilk 3 sırada, kategorilerim dahi 1. sırada fakat paylaştığım makaleler ilk sıraya düşüyor ve daha sonra 2. sayfa 3. sayfaya hadda 5. sayfaya geri gidiyor nedeni ne olabilir sizce? Google consoleden bakıyorum herhangi bir cazam da yok.
BegeniApp
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rakiplerin kaç kelime yaziyor ise daha fazlasini yazman lazım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Merhaba hocam. Kendi gözlemlerime göre google yeni siteleri deneme amaçlı birkaç günlüğüne ilk sıraya alıyor. Eğer o sitede kullanıcılar normalde ilk sırada olan siteye göre daha iyi verim alırsa yeni siteyi ilk sırada tutmaya devam ediyor. Fakat kullanıcı daha az verim alırsa google o siteyi 2. veya 3. sayfalara siteyi atabiliyor.
Ben seo uzmanı değilim ama durum böyle. Yani kısa süreli ilk sayfada olmanız sadece bir test denemesi. Bu süre zarfında kullanıcıya olabildiğince fazla verim verin ki o kullanıcı sizin sitenizden çıkıp diğer sitelere gitmesin. :)
İçiniz rahat olsun google da büyük ihtimalle cezanız yoktur. :) İnşallah en kısa zamanda istediğiniz konumlara gelebilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.