-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, uzun zamandır bu işle uğraşıyorum fakat fazla bir şey yapamadığımı farkettim ve gelirli site almaya karar verdim aldım da. Seo konusunda iyi olduğumu düşünüyorum fakat yaptığım şeyler etkili olmuyor. Aylık 1300 civarı gelir elde ediyorum kategoriyi söylemek istemiyorum ama seo danışmanlığıda almak istemiyorum garanti vermiyor kimse. Geliri veya gelir modelini değiştirecek seo uzmanı arıyorum. Bütçe: 1500 TL
(Kategorisinde çoğu kelimede ilk sıralarda ben daha ne yapabilirim bu siteye çözemedim. İşinin ehli olan kişiler bekleniyor. Paket falan satın almayacağım direk olarak ortalama garanti istiyorum)
https://dgrmedya.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site pm pls
1 kişi bu mesajı beğendi.
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam herşey çok iyiyse bence hiçbirşey yapmayın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam karışmak gibi olmasın, ne sitenizi ne de sizi bilmem tanımam ama aylık 1300 kazanan gelirli site aldıysanız önce verdiğiniz parayı bir çıkarın. Eğer yeni aldıysanız tabi. İçerik giriliyorsa içerik gitmeye gayret edin, içerik sıklığını arttırın. Satışla alakalıysa azbuçuk miktara reklam çıkın, kaliteli sitelerde reklam/tanıtım yazıları yazdırın ve böylece siteye verdiğiniz parayı kurtarın önce. Ondan sonra seo işlerine girersiniz. Allah korusun olur da hata yapılır birşeyler olur, elinizdekinden de olma ihtimaliniz olabilir belki. Seocu arkadaşlar alınmasın, onlara bir desiğim yok. Ya da siteniz biraz daha yükselince saldırmaya başlayanlar olur, rakipler hacklink vs. yapar bir şekilde kayba uğrayabilirsiniz. Bol kazançlar...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aman diyeyim! Seo işleri sakıncalı işler. Acele etme düşüş yaşarsan seoyu düşün bence. Sen şimdi o bütçeyle reklam çık biraz bence daha faydalı olur kanaatindeyim. Bir çok kelime de ilk sıralardayım demişsin, böyle devam et bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İmza!!! Get Closer!