-
-
Yaş/Cinsiyet
56 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dün başıma geldi. Sitem açıldıktan hemen sonra başka sitelere yönlendiriliyor. Wordfence security eklentisi ile taradım bir dosya buldu sildim ve kısa süreliğine düzeldi ancak sonra gene başladı. Bir kez daha tarattığımda bir dosya daha buldu ancak silme işlemini gerçekleştiremedi veya başka bir sorun oldu. Şimdi tarattığımda ise bir şey görünmemesine rağmen sorun devam ediyor. Htaccess, config, index, functions vb dosyaları manuel olarak gözden geçirdim ama bir şey görünmüyor.
Temizleme işlerinde referansı olan bir arkadaşlar bakabilir mi? Ücret mukabili yardım alacağım...
Edit: İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Sorun Yuzo related posts adlı bir eklentideymiş. Silince problem ortadan kalktı. Başına gelebilecek arkadaşlara bir faydası olur belki...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
e-Commerce
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
phpmyadmin üzerinden wp_options tablosuna erişin, siteurl değeri değişmiş olmalı, bunu düzeltin. Sorununuz düzelecektir ancak yine de veritabanı şifresini değiştiriniz. Ayrıca Yuzo Related Posts eklentisi kurulu ise kaldırın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizin teması warez değil ise ücretsiz bakabilirim, büyük ihtimal sitenize backdoor yerleştirilmiş olabilir. Yada sistemde olan bir açık ile ulaşabiliyor olabilirler. Şifrenizi değiştirmeniz buna mani olmaz, tekrar erişim sağlayabilirler. Wordfence eklentisi pek de bir işe yaramaz bu tür durumlarda.