-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, 1366x768 çözünürlüğüne göre hazırladığım websitemi 1920x1080 çözünürlüklü bir bilgisayarda açtığım zaman tasarım tamamen değişiyor. Mesela benim istediğim 3 parçaya ayırdığım bölümlerden ilki, website tarayıcıda açıldığı zaman ilk bölüm sayfanın tamamını kaplayacak ve içerisindeki elementler düzgün bir biçimde yer alacak. 1920x1080 çözünürlüklü bilgisayarda görüntülediğimde sayfada 2 bölüm birden gözüküyor. Onda da sadece ilk bölümün gözükmesini istiyorum. Width ve height elementlerini %(yüzdelik) birimle ayarladım fakat istediğim sonucu alamadım. Kodları paylaşamıyorum (ortağım paylaşmamı istemiyor). Yardımcı olacaklar varsa şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bootstrap diye arastir youtube da falaj dersleri mevcut sorununu çözersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
araştıracağım teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başka bir önerisi olan var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@media (min-width:450px) and (max-width:950px)
bootstrap olmaz derseniz bir de bu sekilde media sorgulari ile farkli çözünürlükler için farkli css kodlari yazarak da sitenizi istediğiniz hale getirebilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Responsive Tasarım diye araştır hocam, sitenizin CSS kısmına istediğin çözünürlükteki özelliklerde o kısımların gözükmesi gereken kodları girmen gerek arkadaş yukarda vermiş. @media ile istediğin ölçü aralığını vermen gerek sonra o ölçü aralarığına geldiğinde tarayıcı olması gereken CSS kodlarını girmen gerek buraya yazdığın kodlar ekran sadece verdiğin ölçüye geldiğinde daha doğrusu verdiğin 2 media satırı arasındaki çözürlükte kalacaktır.
İşte
bir Media ile telefon pxleri verebilirsin, bir tablet, bir masaüstü, 2büyük masaüstü senin dediğin 4 ayrı @media oluşturarak 4 ayrı cihazdada nasıl görüneceğini kendin ayarlıyabilrisin.Responsive Tasarım olarak araştırıp derslere bakarsan daha net anlarsın.