-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 yıl önce gene bir trafik takımımız vardı belli başlı sebeplerden kapatmak zorunda kaldık ben tekrardan kurma kararı aldım. Tek amacımız birbirimize destek olmak elimizden geldiğince organik trafik oluşturmak herhangi bir hile hurda illegal yol olmadan sıradan ziyaretçi gibi birbirimize destek olmak bu işin en can sıkıcı yanı ben senin siteni ziyaret ettim sen neden etmedin mevzusu. Lütfen art niyetli düşünebilecek ve ya sürekli kar amacı güdecek arkadaşlar pm atmasın onun dışındaki arkadaş canlısı arkadaşlar sitesinin trafiğini arttırmak reklam gelirlerini az da olsa arttırmak isteyen arkadaşlar pm atsın bir takım kuralım günün belli saatlerinde birkaç dakikamızı birbirimize ayıralım. (Görüş ve önerilere açığım.)
prefaculty.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İyi fikir, nitelikli olması adına ilgi alanlarına göre farklı takımlar kurulabilir. Hatta bu süreç iyi yönetilirse güçlü bir sosyal ağ oluşabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim de şahsi amacım o yönce hocam ciddiye alınacak güçte bir ekip kurulabilir.
prefaculty.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birbirinizin Reklamlarına tıklamayin derim
Hem Adsense banlayabilir hesaplarınızı hem reklam verenlerin hakkını gözetmek lazım
1 kişi bu mesajı beğendi.
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısınız hocam reklam konusu biraz sıkıntılı ama trafik için illegal bir durum olduğunu düşünmüyorum.
prefaculty.com