Hile Nedir?
Metin2 oyunu içerisinde kullanıcılar oyun içinde zorlukları aşabilmek için bot tanımlamam hile arayışındadır. Bu hileler özel yazılımlar sayesinde oyun içerisinde bazı özellikleri otomatik ya da yapılması mümkün olmayan işlemleri mümkün kılan yazılımlara denilmektedir.

Ücretsiz Hileler
Ücretsiz hile kullanacaklara bir kez daha düşünmelerini tavsiye ederim. Çünkü ücretsiz sunulan hile ya da hile olarak düşündüğünüz yazılımlar aslında kötü niyetli yazılımların bir parçası olarak düşünebilirsiniz. Kesin bir dille kabul edilmese de kullanılmasında sakınca vardır. Hile programı yapılabilmesi için ciddi zaman ve emek sonucunda ortaya çıkmaktadır. Bu emeğin karşılığında ücretli olarak sunulması gerekmektedir, hizmetin kaliteli ve sürekliliği olması açısından bu nedenle size tavsiye edeceğimiz en iyi hile M2bob, fiyatları uygundur, hem stabil olarak düzgün çalışmaktadır hem de yazılım olarak kötü niyet içermemektedir.

M2Bob
M2bob botu Metin2 oyunun açıldıktan kısa bir süre sonra Almanya sunucusunda aktif edilmiştir ilerleyen süreçlerde Türkiye piyasasına girerek şuan oyuncular tarafından en çok kullanılan Türkiye’nin 1 numaralı hilesidir. M2bob hilesi oyun içinde sizlere bir çok avantaj sunmaktadır.

M2Bob’un Özellikleri;
Hızlı Koşma
7x Auto Damage
Level Botu
Spam Botu
Simya Botu
Balık Botu
Otomatik Şaman Kutsama
Otomatik Pazar Açma
Metin Taşı Kırma
Loncaya EXP Bağışlama
Duvarlardan Geçme
Skil ve Beceri Dağıtma
Beceri Kitabı ve Ruh Taşı okuma
​ve yazmadığım bir çok özellik mevcuttur.

M2Bob Pvplerde Çalışırmı?
M2bob yazılımı çok geniş çaplı olduğu için bir çok Metin2 PVP sunucularında çalışmaktadır. Ama bazı PVP sunucuları Metin2 TR’ye göre farklı bir kaç önlem aldıkları için kimi PVP’lerde çalışmamaktadır. Hangi PVP’lerde çalıştığını kesin bir dille öğrenmek için M2Bob’un forum sitesi olan https://m2bob-forum.net/ sayfasından bakabilirsiniz.

M2Bob Hilesini Nasıl Satın Alabilirim ?
M2Bob hilesi E-pin kodu girilerek süre eklenen ücretli bir hiledir. İlk olarak E-pin kodu almanız gerekmektedir. Bu E-pin kodlarını https://www.epinsultan.com/metin2-m2bob sayfamızdan uygun ve ucuz fiyatlara satın alabilirsiniz. Kod satın alındıktan sonra M2Bob’un resmi sitesi olan https://m2bob.net/ sayfasına giriniz bu sayfadan üyelik açınız daha sonrasında EpinSultan’dan aldığınız kodu üyeliğinize yükleyebilirsiniz. Yüklenen E-pin kodları “7 Günlük, 15 Günlük, 33 Günlük, 75 Günlük, 95 Günlük” olmak üzere 5 farklı denom olarak satılmaktadır.

Kaynakça: https://www.epinsultan.com/metin2-hileleri-guncel-2019-epinsultan