Merhaba arkadaşlar öncelikle bu sitede kullandığım temayı paylaşacağım demiştim hatta konuda açmıştım ancak bu temayı yaparken farkettiğim bir nokta oldu ben bu tasarım işini yazı yazmaktan daha çok seviyorum ve o yüzden blogumun alanını değiştirdim tamamen web site sahipleri için ücretsiz kaynaklar üreten ve paylaşan bir site haline getirdim ve bunun için hali hazırda paylaşmayı düşündüğüm tema gayet uygun görünüyordu o yüzden çok fazla zaman kaybetmemek için bu temayı kullanmaya karar verdim o yüzden bunun telafisi olarak sırf wmaracı üyelerine özel en kısa zamanda en az şuan kullandığım tema kadar güzel bir tema yapıp paylaşacağım;
Site adresi:http://saidyavuz.com
Sitenin ekran görüntüsü;
Temada kullandığım fontları ie desteklemiyor ve içerik olarakta web tasarım kaynaklarını daha iyi görüntülemek için siteyi chrome firefox veya ie olmayan diğer tarayıcılar ile kullanırsanız daha rahat bir verim almış olursunuz umarım elimden geldiğince yapacağım tüm paylaşımlar ücretsiz olacaktır tabi sizin destekleriniz ile aksi halde aşırı cpu harcayan çalışmalar dağıtıyorum yeteri reklam geliri olmaması halinde ilerde bazı çalışmaları ücretli olarak ta paylaşabilirim