-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar benim mevcut bir haber blogum var, acemilikle uzun ve kulağa iyi hitap etmeyen bir domain almıştım. Şimdi daha güzel ve kısa domainler buldum daha hoşlar ve akılda kalıcı, marka olmak için önü açık domainlar. Şimdi ben böyle yeni bir domain alıp siteye onu bağlasam adsenseyi nasıl hallederim? Büyük bir düşüş olur mu sitede?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
301 yönlendirmesi yaparak bir nebze idare edebilirsiniz. Adsense için de tekrar başvurmanız gerekir
1 kişi bu mesajı beğendi.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Sitenin adresi değiştiğinden bir miktar ziyaretçi kaybın olur. Ancak eski siteye yönlendirme kodu ekleyerek bu kaybı da engellemek elinde ... Başarılar dilerim.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenin zaten googleden gelen hiti yok, günlük 100 kişi geliyorsa 95 i instagram twitter, 5 i googleden geliyor. Siteye ait büyük bir instagram hesabı açıp haber sayfası tarzında paylaşımlar yapıp oradan da siteye büyük kitle çekmeyi planlıyorum. İnstagram sayfasının tamamlanmasına az kaldı. Tek derdim uzun ve hoş olmayan, akılda kalıcı olmayan bir site ismi yerine güzel bir isim kullanmak, instagram sayfası sayesinde biraz sürekli okuyucu kitle yakalayabilmek, mümkünse markalaşmak istiyorum. Ama araştırdığımda domain değiştirmeyle ilgili makaleler hep wordprese hitap ediyor. Benimki blogger. 301 yönlendirmesini yapmaya gerek olmadığını, sonuçta arama sonuçlarından pek bi kitle gelmediğini düşünüyorum. Ama illa yapmam gerekiyorsa 301 yönlendirmesini blogger için nasıl yapacağımı bilmiyorum.
baltazar
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostların dediği gibi biraz kayıp yaşayabilirsiniz bunu göze almanız gerekir. Gerekli işlemleri halletikten sonra her şey normale dönecektir.