[CENTER][CENTER][CENTER][CENTER][CENTER]
SEO'da garanti yoktur !!!
Hiç birimiz Google'ın sahibi ve çalışanı değiliz. Lütfen bunu göz önünde bulundurun :)
İletişime geçmekten çekinmeyin lütfen :)
Not : Tüm çalışmalar isteğinize göre faturalandırılır ve sözleşme yapılır.
[/CENTER]
[/CENTER]
[/CENTER]
[/CENTER]
[/CENTER]
13 yıllık sektör tecrübemizden güç alarak, sizlerin sıralama sorunlarına çözümler üretiyoruz.
Sadece SEO değil, 13 yıllık sektör tecrübemizin eseri olarak da çalışma yapacağımız sitelerin yazılım ve tasarımına da burnumuzu sokuyoruz
Sektörde yerimizin kalıcı olduğunu göstermek için ve bir çok kişinin bizim uzmanlığımızdan faydalanması için fiyatları minimum düzeyde tutuyoruz.
Uzun uzun photoshop görselli tanıtım yazmak yerine referans amaçlı olarak daha önce SEO danışmanlığı yaptığım kişilerin görüşlerine yer vermek daha uygun olur diye düşünüyorum
Danışmanlık hizmeti almak istiyorsanız aşağıdaki şablona göre pm atmanız yeterli. (Sadece telefon ile hizmet veriyorum, sizi ben arayacağım.)
Adınız :
Site adresiniz :
Anahtar Kelimeleriniz :
Telefon numaranız :
İletişim :
PM
bilgi@yesilseo.com
https://www.yesilseo.com
* SEO çalışmalarımız minimum 500TL bütçe gerektirmektedir.
* Hizmetlerimiz müşterilerin isteği doğrultusunda faturalandırılmaktadır.
[CENTER]~ Müşterilerimizden Gelenler ~
Müşterimizden bize gelen anahtar kelime sıralamaları ve sadece 1 haftalık çalışmayla gelinen nokta...
Sizce de başarılı değil mi
[CENTER]
3 aylık çalışma sonucu sıralama sonuçlarında yükselme gösteren başka bir sitemiz
[CENTER][CENTER][CENTER]
[/CENTER]
[/CENTER]
6 ay süren bir çalışma
[CENTER]
[/CENTER]
1 aylık çalışma
[CENTER]
[/CENTER]
4 aylık bir çalışma sonucu
[CENTER]
[/CENTER]
4 aylık bir çalışma
[CENTER]
[/CENTER]
[/CENTER]
5 aylık bir çalışma
[CENTER][CENTER]
[/CENTER]
[/CENTER]
4 aylık bir çalışma
[CENTER]
[/CENTER]
3 aylık bir çalışma
[CENTER]
[/CENTER]
2 aylık bir çalışma
[CENTER]
[/CENTER]
3 aylık bir çalışma
[CENTER]
[/CENTER]
5 aylık bir çalışma
[CENTER]
[/CENTER]
6 aylık bir çalışma
[CENTER]
[/CENTER]
~ Tekil Hit Artışları ~
Hiti sabit olan bir websitesi üzerinde yaptığımız çalışmalar sonucunda daha 1 ay olmadan elde edilen hit artışı
Bir Başka Çalışma
1 aylık bir çalışma
~ Sizden Gelenler ~
Müşteri 1 : Az önce telefon ile konuştuk, hiç aklıma gelmeyecek ip uçları verdi ve gerçekten çok mantıklılar ve kafama yattılar. Hocamın bilgisi gayet iyi ve profesyonel, elinden geldiğince yardımcı oldu. Teşekkürler hocam
Müşteri 2 : Arkadaş ger.çekten çok ilgili, profesyonel birisi.
Allah razı olsun
Müşteri 3 : Arkadaş beni aradı ve 1 saat boyunca sitemin aksaklıkları ve önemli ipuçları bana tek tek söyledi. çok teşekkür ederim hocam çok faydalı olacak bana.
Tavsiye ederim.
Mute_Monarch adlı üyeden alıntı
Şimdi de çalışma için görüştük fakat siteyi satmam sebebi ile çalışmak mümkün olmadı.
Şuanlık Düşünme Aşamasındayım . Ama Bana çok güvenilir Biri Gibime Geldi.
Herkese İyi Forumlar.
Sorduğum soruları güzelce cevapladı ve önerilerde bulundu.
Raporu hem telefonda hemde mailde aldım
Teşekkürederim.