-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar ref bakiye varsa alabilir miyim?
K adım brkirir44
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhaba, Ref alımı bitmiştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güncelleme sonrası beğeni servisleriniz stabil çalışıyor mu şu an
edit: denendi takipçiler çalışıyor beğeniler biraz sıkıntılı halen
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
fiyat olarak piyasadaki en iyi panellerden ayrıca destek kısmından da hemen iletişime geçiyorlar. tek olumsuz kısmı jet hızında yazan beğeni servisi açıklamada yazan maksimum zamanı baya baya geçmesine rağmen daha gelmedi. güncelleme sebebiyle diyorlar, evet olabilir ama o halde açıklamaya jet hızında yazmazsanız aciliyeti olan siparişleri girmemiş oluruz... teşekkürler iyi çalışmalar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhaba değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Verdiğimiz sürelerde tamamlanıyor normalde siparişler efendim, fakat o gün çok yoğunluk olmuşsa eğer o servise aktarım hızı biraz yavaşlayabiliyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Designer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yaklaşık 10 gün önce panele bakiye yükledim 10 gündür hergün ticketlarla whatsapp destek hattıyla uğraşıyorum kavga dövüş takipçi satın alıyorum ve satın aldığım servisler çalışmadığı halde bakiyem düşüyor geri iadesi yapılmıyor. Cimer'e suç duyurusunda bulunuyorum aynı şekilde sizin de başınız ağrımasın uzak durun. İsteyene tüm ticaretin destek taleplerinin ekran görüntüsünü de paylaşabilirim.
Edit: Bakiye kesip takipçi gönderilmediği söylendiğinde "siz kurnazlık peşindesiniz" denilmiş ve bakiye iade edilmemiştir. Cimer'e suç duyurusunda bulunulmuştur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhaba,
Size ne konuda yardımcı olmadık ? Mesaj yazdığınızda direk destek verildi. Siz siparişlerinizi burda ekran görüntüsünü atınız. Eğer eksik bakiyeniz veya içerde kalmış bakiyeniz var ise telafi bakiyenizi ekleriz. Eğer siz hatalıysanız bu konuda yorumunuzu düzenlemenizi rica ediyoruz.