önemli duyuru :
arkadaşa aşağıda ki gibi bir ticaret puanı verdim...
ilk siparişimde sorun yaşadım ve yaşanan sorunun ardından şu cevabı aldım sistem görevlisinden :
Merhabalar.
Yavaş yazan servisi kullanmanızı tavsiye etmem sizlere.
ikinci kez sipariş verdim .Sipariş tamamlanmamasına rağmen sistemde "tamamlandı" olarak yazdı ve sistem görevlisine durumu aktardım benden bir ekran görüntüsü istedi yolladım ve verdiği cevap :
Merhabalar.
İptali sağlanmıştır Saygılar
3.kez sipariş verdim 2 adet olmak üzere "ultra hızlı" servisleri seçmiş olmama rağmen sipariş tamamlanmadı . sipariş tamamlanmadığından dolayı ücret iadesi istedim ve bana şu şekikde cevap verdi :
Merhabalar instagramdan yaşanan güncellemeden ötürü sorun yaşanmaktadır
Maalesef işleme alınan siparişlerin iptali mümkün değildir
demek istediğim şudur ki kesinlikle sorunsuz bir sistem değil yada 3 sipariş üst üste farklı seçenekleri seçmiş olmama rağmen binde bir olasılıkla tüm sorunlar bana denk geldi dolayısıyla benim olumlu yorum bırakma gibi bir şansım yok . üzgünüm . saygılar
karşılığında haksız sebeplere dayanarak iğrenç bi konuşma uslübü ile tarafıma olumsuz puan kullanmış bulunmaktadır :
- Ticari puan vermek için bir sebep olması gerek, sebep var ise öncelikle destek almak gerek kafasına estiği gibi - ticari puan verilebiliyor ise aynı şekilde bende kullanıyorum. Kişinin ticari ahlakı 0 üzerinden 0 bilginize.
SİSTEM DE SIKINTI VAR ARKADAŞLAR KULLANMANIZI ÖNERMİYORUM