-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Creator
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhabalar herkese.Sizlere bir sorum olacak.Benim çok hızlı index alan blogspottan aldığım bir blogum var.Fakat ben onun adresini değiştirmek istiyorum.Ve değiştirmeyi de öğrendim.Ama değiştirirsem Google'da bir sorun çıkar mı ? Sıralamalarda düşme gibi bir şey söz konusu mu ?
Anlatmak istediğim : Mesela benim google.blogspot.com adında bir blogum var ve ben onu facebook.blogspot.com yapacağım.Yaparsam Google'da sıralamalarda düşer miyim ? Google'da sorun çıkar mı ?
Bu işlerden anlayan kişilerin yorum yapmasını rica ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Benim bildiğim kadarıyla adres değişikliği yapınca sıralama istatiskler felan 0 lanıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Maltepe Üniversitesi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 2 gün bişi olmaz 3 gün sıralamalarda aşağıya inersin backlinkler eski adres üzerine :) yeni siten sıralamalarda yok olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Creator
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Ahh be neden yaptım yaa :( Maalesef xxx.blogspot.com adresindeki blog kaldırıldı.Bu adres, yeni bloglar için kullanılabilir değil.
Böyle hata çıkıyor :( Gitti emekler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Maltepe Üniversitesi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
korkma açılır siteyi geri yükle bi anda geçiş yaptın robot olarak görmüştür siteni..
wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Site ismi şirket ismi değilki sorun olmasın !!! Google sana neden tolerans göstersinki? Sonuçta sen adresini değiştirmek istiyorsun, Diyorsun ki Google ben bu domainden nefret ediyorum ve en sevdiğim domain ismini kullanmak istiyorum. Blog benim, karar benim, içerik benim diyorsun. Sen kafana göre takılıyorsun yani. Google sana ne diyecek sanıyorsun? Google; Tamam tamam değiş nede olsa eski müşterimizsin sana bişey yapmayız merak etme mi diyecek:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşım eğer blogspot adresi domaine yönlendirseydin hiçbir sorun olmazdı eski ziyaretçilerin yeni domaine yönlenirdi.Ama sen subdomaini değiştirmişsin 1 kişi sorun olmaz dediğinde hemen inanma en az birkaç kişiye teyit ettir