Para kazanmanın en “kısa” yolu link kısaltarak para kazanmak! Hem de kazanmaya başlamak için herhangi bir yerde herhangi bir zamana ihtiyacınız yok! İhtiyacınız olan tek şey internet erişiminin olduğu bir bilgisayar veya mobil bir cihaz! Link kisalt ve para kazan çok güvenilire ve çok kolay.
Nokta.Link para kazanabilmeniz için size bir çok iş olanağı sunuyor. Başlangıç olarak hemen üye olan herkesin hesabına 5 TL'lik bakiye ekliyor. İndirme siteniz var ve tüm linklerinizi bir kerede kısatlmak istiyorsanız tek tek çevirmek ile uğraşılmasın diye sizlere JS yazılım ile sitenizden dışa olan tüm linkleri kısaltan yazılım sunuyor. Sitenize giren tüm kullanıcılar, indirme linklerine gidebilmeleri içni önce nokta link i kullanmaları gerekiyor. Bununla kalmayıp sitenize banner eklerseniz aylık olarak 5 TL bakiye alıyorsunuz ve referansınız ile üye olan her kullanıcının %20 karını sizin hesabınıza hediye ediyoruz.
Sürekli kendimizi ve reklam kaynaklarımızı geliştirip güncelleyerek size sunulan kazancın daha fazla olmasını sağlıyoruz. 19.04.2019 Tarihinin CPM oranlarına göre Link kısaltmaları reklam türünde Bilgisayar reklamları için BGBM 22,83 ₺, telefon / tablet gibi cihazlarda BGBM 28.83 ₺'dir. Banner reklamlarında Bilgisayar reklamları için BGBM 18 ₺ Telefon ve tablet için ise 22 ₺ CPM oranları mevcuttur.Hesap bakiyeniz 20 ₺ olunca papara,eft ve ininal üzerinden ödemelerinizi alabiliyorsunuz.
Üstelik bu makaleyi alexası 2 milyon altında olan sitelerde paylaşıp 5 TL daha kazanabilirsiniz. Gelin birlikte para kazanalım.
Misyon:
Link kısaltma olarak açılıp Türkiye'nin en büyük link platformunu yaratmayı hedefliyoruz link kısaltma sitesinde istediğimiz başarıya ulaştıktan sonra reklamları kendi servislerimiz altından sağlayacağız böylece sizlere daha fazla para kazanma olanağı sunabileceğiz.

Yazılım Desteği, olarak sistemimizin sürekli bir eksiği olduğunu bildiğimiz için ekip olarak sistemin en verimli ve sağlıklı çalışabilmesi için elimizden gelen tüm araştırmaları yapıp geliştirmeleri yapmaktayız. Şuanda site eklentilerini Javascript dili ile kodladık fakat en kısa sürede Wordpress,Joomla ve diğer CMS platformları içinde kolay bir yazılım yapacağız. Diğer link sitelerinden ziyade bize rahatça ulaşabileceğiniz bir canlı destek ekliyoruz sitemize istediğiniz zaman yazabilirsiniz.




https://nokta.link/ref/musayil (https://nlk.me)