lostyazilim

Adsense Pinli Hesap Satışı Hakkında

14 Mesajlar 1.724 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

reload58 reload58 Çaylak Mühendis E-Mail Onaysız
  • Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1176
  • Beğeniler 530 / 286
  • Ticaret 0, (%0)

Escalous adlı üyeden alıntı

Hostinginizi nereden aldınız hocam?

Güzelhosting'den almıştım. Fransa lokasyon 6 aylık. Fakat 1 hafta kullanıp anindahosting geçiş yaptım. Home Office çalışıyorlar. Aynı mahallede ikamet ediyoruz. Telefon ile kolaylıkla iletişim sağlamaktayım. Memnunum. :)

wmaraci
reklam

LinkPicture LinkPicture WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Kontrolör
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 16 / 102
  • Ticaret 0, (%0)

hkccrn adlı üyeden alıntı

Gayet fark ediyor. Yeni adsenselerde onay almanız hem uzun sürüyor hem de red yeme ihtimaliniz daha fazla. Bizzat denedim Adsense onay hizmeti aldım forumdan yeni adsense açılsın diye. Yeni adsense onay vermezken eski pinli adsense ile akşam gönderdim sabaha onay verdi. Ha belki size saçma gelebilir ama gerçek bu sekilde. Ayrıca pinli adsense satın almak neden saçma olsun. Pin gelmiyor kaç ay ödeme bekletiyor millet. Alacağını alamıyor. Bunlar mantıklı sebepler değil mi sizce?

Hocam ne yazık ki alakası yok
Yeni adsense e 3 saatte onay alan arkadaşım da var 10 günde onay alan da
Ben kendi adsense onayimin ekran videosunu izledim ,metrika sayesinde
Belli kriterleri sağlayan site , bir Google yetkilisinin önüne düşüyor , benimki bir Hintli mesela , site dilini translate ile Hintçe ye çevirdi , 1 dk gezindi , oraya buraya tikladi , sonra aynı işlemi İngilizce ye çevirip yaptı ,

Yani inceleyecek adama bağlı sizin onay alma süreniz . Tamamen tesadüf sizinki

Pin gönderimi de sabit 10 doları geçince pin onayı gönderiliyor , geliş süresinde para almasan ne olacak ki , hakkın saklı duruyor , bir sonraki ay hepsini alacaksınız zaten
hkccrn

kişi bu mesajı beğendi.

Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com

hkccrn hkccrn Nope Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1526
  • Beğeniler 1318 / 738
  • Ticaret 35, (%100)
LinkPicture öyle değil işte hocam maalesef. Adamin acil paraya ihtiyacı oluyor ha bu ay geldi ha gelecek ay geldi diye diye pin bekliyor. Son pin gelmedi diye acil içinde ki parayla birlikte satmak zorunda kalıyor ki bu forumda daha bir iki ay içinde böyle bir arkadaş gördüm. İçinde binlerce lira olan hesabı sırf pin gelmedi diye aciliyetten yarı fiyatına sattı. Bunları yaşamamak adına mecburen alınabiliyor. Senin benim acil ihtiyacımız yok ki ondan pin bekleyebiliriz. Çoğu kişi pinle vs uğraşmak istemediği için satın alıyor.
Benim ki tesadüf derdim ben de hocam. Ama 4 farklı siteyi 2 pinli 2 yeni hesapta tüm kombinasyonlarda birden fazla kez denedim ve şahit oldum. Bu böyle olunca bu kadar tesadüf şaşırtıcı diyip gözlerimize inanmak daha doğru geliyor. Ama tabi ki siz de haklısınız imkansız değil sonucta. Seviyenizi bozmadan bilgilerinizi aktardiginiz için teşekkürler. Forumda sizin gibi insanların olması şart. 😊 Çoğu arkadaş bir iki mesaj bile dayanamıyor 😁
reload58

kişi bu mesajı beğendi.

LinkPicture LinkPicture WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Kontrolör
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 16 / 102
  • Ticaret 0, (%0)

hkccrn adlı üyeden alıntı

LinkPicture öyle değil işte hocam maalesef. Adamin acil paraya ihtiyacı oluyor ha bu ay geldi ha gelecek ay geldi diye diye pin bekliyor. Son pin gelmedi diye acil içinde ki parayla birlikte satmak zorunda kalıyor ki bu forumda daha bir iki ay içinde böyle bir arkadaş gördüm. İçinde binlerce lira olan hesabı sırf pin gelmedi diye aciliyetten yarı fiyatına sattı. Bunları yaşamamak adına mecburen alınabiliyor. Senin benim acil ihtiyacımız yok ki ondan pin bekleyebiliriz. Çoğu kişi pinle vs uğraşmak istemediği için satın alıyor.
Benim ki tesadüf derdim ben de hocam. Ama 4 farklı siteyi 2 pinli 2 yeni hesapta tüm kombinasyonlarda birden fazla kez denedim ve şahit oldum. Bu böyle olunca bu kadar tesadüf şaşırtıcı diyip gözlerimize inanmak daha doğru geliyor. Ama tabi ki siz de haklısınız imkansız değil sonucta. Seviyenizi bozmadan bilgilerinizi aktardiginiz için teşekkürler. Forumda sizin gibi insanların olması şart. 😊 Çoğu arkadaş bir iki mesaj bile dayanamıyor 😁

Estağfurullah hocam karşılıklı fikir alışverişi yapıyoruz sonuçta
Google , adsense satışlarını engellemek için site site onay alayına gittiği için , yeni eski adsense önemi kalmadı artık , eğer eski adsense e çabuk onay gelseydi satışlar devam ederdi , bunu da Google istemez.

Benim sitemin onay sürecinde , yeni adsense ile 6 aylık sitem için başvurdum 5 gün sonra reddedildi , 15 gün sonra gerekli eksiklikleri giderdim ve tekrar başvurdum , 3-4 gün sonra onay geldi ,
Yani yeni adsense e onay çok çok geç geliyor diye bişey yok

Pin olayı da 10 doları aştığında ginderiliyor ama ulaşması 1-2 ay gibi bir süre . Yeni site ve adsense ile hesapta binlerce lira birikiyorsa valla helal olsun :)
Ben genelde bukadar kazanç olmayacağını düşündüğüm için dedim . 200-250 lira için emeklerinin karşılığını almadan siteyi satmak mantıksız . 1-2 bin lira birikmişse 2 ayda ve acil paraya ihtiyaç varsa , altın yumurtlayan siteyi satmak yine mantıksız , acil para ihtiyacı varsa da

Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al