Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)

Önemli Not: Hosting problemleriniz nedeni ile çıkabilecek sorunlardan ben sorumlu değilim. Bu konuda sizi en iyi şekilde yönlendireceğim. Ek olarak PageSpeed & Gtmetrix değer yükselim garantisi vermekteyiz. Ancak tüm hatalar düzeltilecek diye bir garanti vermemekteyim. Yine bu aşama da en iyi şekilde yardımcı olmaktayım.
- Pagespeed değelerinin 100 ya da 90 olması garantisi hiç bir zaman verilmemektedir. Bu değerlere temanız, reklamlarınız, eklentileriniz her şey etki edebilir. Ancak olabilecek en yüksek puan garantisi verilmektedir. Benden hizmet alan müşterilerimiz tüm bu hususları peşinen kabul etmiş sayılır.
Referanslar ve diğer güncellemeler en kısa zamanda eklenecektir. Referans alımı yoktur.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Dolphin (20.12.2025 00:21)
1 kişi bu mesajı beğendi.
hayat illegal!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Satış Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İki Sefer Arkadaş İle Çalışıyorum Wordpress SEO Çalışması Yaptırıyorum, Gayet Başarılı ve İşinin Ehli ve 24 Saat Teknik Destek Alabiliyorum.
Çalışacak Olan Arkadaşlar Hiç Tereddüt Etmesin Gayet Başarılı ve İlgili Bir Arkadaş
Başarıların Devamını Diliyorum.
Richie09
Reklam Tanıtım Sektörü
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
reklamcı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
worldpress seo + Worldpress kurulum alınacak dönüş bekleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba
İmzamdaki site son haftalarda aşırı düşüş yaşadı, iç seo, liç linkleme olabilir.
Dönüş yaparsanız sevinirim. Muhtemelen wordpress seo paketine ihtiyacım var. Mobil uyumu tamam ancak genel problemler var.