-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Sitenin tasarımı güzel ancak içerikler çok zayıf. Eğer 1000+ makaleler ekleyecekseniz devam edin. fakat böyle devam edecekseniz zamanınızı boşa harcamayın derim.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullanıcıların da interaktif şekilde oy vs. kullanavileceği bir platform haline gelmesi ile belki bir yerlere gelebilir diye düşünüyorum. Ancak yine de dediğiniz gibi rakipler çok güçlü. Tema gayet güzel bu arada.
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Elimde bilimkurgufilmleri .net adı var aynı bu şekilde film izleme sitesi değilde tanıtımi fragman sitesi yapacaktım. Ancak google adsense film sitesi sandı.Benim deneyimlemiş tavsiyem şu şekilde olacak. Önce temanı değiştir ve hemen normal sade bir blog temasına çevir. Adsensen var mı bilmiyorum varsa siteyi ekle ve onaylatmaya çalış. Onay için blog teması ve içerik önemli, film tanıtımı ve açıklama kısımlarına önem ver. Daha sonra adsense alınca siteni bu temaya geri çevirebilirsin.
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam sitenizden ziyade merak ettiğim birşey var , Ben sizin gibi wordpress teması yapmayı düşünüyorum kendi siteme , fakat kafamda bir soru var , html,css,js 'mi öğrenmeliyim yoksa php mi , veyahut kapsamlı bir wordpress teması yapmak için sırayla hangi yazılım dillerini öğrenmem gerek ? ( bu arada ingilizcem iyi kodlarda ingilizce oluşturulduğu için pek sıkıntı çekmem diye düşünüyorum ) , şimdiden sağolun.
ea35
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
film sitesi olsa daha çok iş yapar gibi
sanalexpress.com - Yeni Nesil İlan Sitesi - İlanını Ekle Para Kazanmaya Başla !
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteyi film izleme sitesine çevirirsen daha iyi yerlere gelebilirsin. tabi birazda seo desteği lazım.
kalemsizogrenci.com