-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar,online olarak özel ders vermek için bir çok site mevcut.Bu siteleri kullanmak yerine kendi pazarımızı oluşturarak nasıl öğrenci bulabilirim?Öğrenciyi bulduk diyelim bir şirketim olmadan ödemeyi nasıl almalıyım?Bionluk sadeceon gibi çalışan ve komisyonu düşük bir siteleri kullanabilir miyim(mail atıp ders ile ilgili hizmet satışı yapabiliyor mu soracağım)?Ne kadar çok beyin o kadar çok fikir diyerek sizlere soruyorum:Tavsiyeleriniz nelerdir(nasıl reklam yapmalı,dersi nasıl anlatmalı)?
200$ Google Cloud kodları için profilimi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Edit;İletişime geçildi
Python'dan vazgeçemiyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
udemy'den bahsediyorsan kesinlikle öneriyorum. Zaten güzel bir pazar yeri... Sponsorluk ve tanıtım çalışmalarıyla öğrencilere ulaşabiliyosun. Başka bir formattan bahsediyosan bilemem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kendi pazarını oluşturmaya seni iten sebepler neler ? Hali hazırda var olandan daha iyi bu insanlara ne katacaksın ?
Bu iki sorunun cevabı çok önemli, birebir aynı vs olacaksa geçiniz efendim boş proje olmuş oluyor.
dipnot: fikir verecek arkadaşlar ona göre fikir vermeleri gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyun Tasarımı
-
-
Ad Soyad
G** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Udemy gibi platformlarda içeriklerinizi paylaşırsınız sizin için güzel bir network ağı oluşturur. Ondan sonra dilerseniz bireysel pazarınızı oluşturabilirsiniz.