-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar Sitemin Addense Üyeliğim Onaylandı, Ancak Şu Aşamada Ne Yapacağımmı Bilmediğim İçin Yardımcı Olabilirmisiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
ister otomatik reklam ister reklam birimi oluşturup çıkacak kodu sitene ekleyeceksin.
ilk olarak ad inserter eklentisi kullan bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Acaba Başlığı yanlış mı yazdın diye düşünürken , konu içine de "Addense" yazdığını gördüm. Adını bilmediğin kıza çıkma teklif etmişsin , oda kabul etmiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yanlış yazmış olması çok büyük bir sorun mu?
Arkadaşımız emek etmiş uğraşmış almış adsenseyi.
İlk yapman gereken adsense reklam politikalarını iyi bir okumak. Ardından forumda google adsense bölümüne bir göz at derim. Herhangi bir konuda sıkıntı yaşarsan adsense bölümünde konu açarak yardım alırsın. Boş cevap verenlerin yanında yardım için çaba gösteren çok arkadaşlarımız var...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anarchosa kardeşim öncelikle hayırlı olsun.İlkin sabırlı ol ve hangi kategoride içerik giriyorsan elinden geldiğince özgün içerik gir ve sitenin hitlerinin artmasını bekle.40 tl sınırını geçince adsense pin yollayacak ev adresine o yüzden ev adresi bilgilerini doğru girmen önemli.Ve 200 tl sınırını geçerse hesabına yatacak.Tek dikkat etmen gereken reklamlara kendin tıklama.
Bunlar genel olarak dikkat etmen gerekenler.Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
Webmaster Style.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bak sen de nokta koymayı unutmuşsun, iki nokta bırakmışsın onun dışında kelimeden sonra direk virgül gelir öyle ortada olmaz...
Ne burası TDK mı? Ufak tefek hatalar elbette olur. Amacımız kişilere yardım etmek olsun. Kim olursa olsun, yanlış davranışlarda bulunursa zaten hesabı kapatılır. Ayrıca hangi yaştan olursa olsun forumda konulara cevap vermesi bir katkı ve konu açması gerek forumdakiler için gerek google aramadan gelenler için bir avantajdır. Ön yargını bir kenara bırakmanı öneriyor ve sakin olmaya davet ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben sakinim güzel kardeşim . Ama bu gibi hataları hiç birimiz düzeltmezsek bu adama nasıl yardımcı olacağız ? Konu yanlış yerde açılmış , başlık yanlış atılmış , açıklama yetersiz Vs...
Bu gibi hatalarda düzeltilmezse forum çöplüğe dönmez mi ? Arkadaşımızın önce girdiği sektörün ismini doğru bilmesi ve bu konuda uyarılması absürt bir hareket mi ? Her neyse , adamın konusunu sabah programına çevirmeyelim. Hayırlı işler : )
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-