Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Woocommerce kurdum bende daha yeni, henüz 1000 ürünümüz var, 10.000 lere çıkaracağız problem olmaz ise :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Woocommerce bir zaman sonra sıkıntı yaratıyor. Ürün sayısı arttıkça sitede yavaşlamalar vesayire oluyor. En zahmetsiz en kolay woocommerce ile ilerlersiniz çünkü çok fazla sayıda eklenti var ama ben woocommerceyi bir e-ticaret yazılımı olarak görmüyorum, bir blog sistemine eklenmiş modül ile e-ticaretin çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Benim gözlemlerime göre piyasanın en iyi sistemi Magento'dur. Magentoyu da kullanması oldukça zor ve eklentileri çok pahalıdır. Opencart'a gelecek olursak şuan bütün gelirimi opencart üzerinden elde etmekteyim. Fakat gel gör ki siteler tarihi eser gibi, üzerinde değişiklik yapsam patlayıp gidiyor sürüm biraz eski. Modül seçeneği az. Prestashop bu aralar oldukça kafama yatıyor. Güzel yönleri var fakat yine uğraş ve çaba gerekli. Eğer aylık olarak para veririm benim için sıkıntı olmaz derseniz direk olarak Shopify kullanın derim. Yaklaşık 7-8 senenin tecrübesine dayanılarak yazılmış bir yorumdur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo ve Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Hocam benim tavsiyem woocommerce. Sebebi iste wordpress alt yapılı olduğu için bir sorun olduğunda çözmek ya da başkasına çözdürmek oldukça basit. Temanın düzenlenmesi biraz zahmetli evet ama görünüşleri hoş. Aynı zamanda bir SEO uzmanı olarak tavsiyemdir. Optimizasyonu oldukça rahat oluyor. Yüksek rekabetli kelimelerde daha yeni alınmış bir domaini direk 12. sıradan soktuğumuz oldu. Hiç bir link vs almadan bazı işlemler ile sitemiz şu anda 5. sırada ve aktif olarak satış yapıyor herhangi bir reklam vs olmadan.
https://senturkoguzhan.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
U** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yıllar önce presta kullandım hemen arkasından opencarta geçtim, uzun süre kullandım, eticareti bırakıp yeniden başlayınca woocommerce kullandım çok az üründe sorun yok ama biraz içerik artınca wordpress aşırı yavaşlamaya başladı. opencarta geçtik sorunsuz ilerliyor. ama opencart çok nazik bi sistem, yapılandırma yaparken herşeyi adım adım tane tane ilerlemeniz gerkeiyor en ufak bişeyde alakasız yerlerden alakasız hatalar alabiliyorsunuz. önce opencartın karakterini anlamanız gerekiyor.
Uğur Eren