TurkCraf
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Web siten basit ama içerikler ile sadece reklam geliri düşünüyorsan işini görebilir özgün içerik girmen de fayda var , sana önerim yogbe.com gibi siteleri örnek alıyorsanız biraz görselige ve işleve önem verin hız önemli lakin kullanım açısından görsellikte oldukça önemlidir.
Yazıların okunabilirliğini mobil uygulamasını düzgün bir şekilde yapmayı deneyiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik / Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
son olarak eklemek istedim sitemde backlink ortaklığı gütmeye başladım sizde web sitenizi karşılıklı backlink çalışması yapmak isterseniz iletişime geçmeniz yeterli olacaktır
www.gozlemcii.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gozlemcii adlı üyeden alıntı
son olarak eklemek istedim sitemde backlink ortaklığı gütmeye başladım sizde web sitenizi karşılıklı backlink çalışması yapmak isterseniz iletişime geçmeniz yeterli olacaktır
Backlink için mesaj atacaktım tesla konulu yazınıza girdim ilk cümleyi googleye yapıştırdım webteknoda ki cümlenin aynısı çıktı bence biraz içeriğinizi özgünleştirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca biraz içerik sayısı da artmalı. Alexa puanınız niye öyle yüksek çıkıyor anlamış değilim. Başka zaman umarım backlink yapacak kıvama gelirsiniz o zaman anlaşabiliriz.
Proje ve Kod Paylaşım Platformu
https://www.projevekod.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik / Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazı'lar özetlenerek tekrar yazılmakta bunun içerisinde size söyleyecek diyecek pek kelime yok malesef 1hafta içerisinde bu kadar ileri adım kat ettim yakın zamanda görüşmek üzere :)
www.gozlemcii.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik / Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Paylaşım Güncellenmiştir teşekürler hatalı paylaşımlar için özür dileriz.
www.gozlemcii.com