-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Selam arkadaşlar,
Yaklaşık 15 DK önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Anlayacağınız üzere ben takipçi satışı yapıyorum. 15 DK önce birisi canlı destekten şu şekil de bir mesaj attı.
``BANA 25 BİN TAKİPÇİ ATMAZ İSEN SİTENİ KAPATIRIM´´
Ben de takipçi göndermeyeceği mi ve sitemi kapatabilirsen kapat dedim oda tamam dedi. Neyse aradan 10 DK geçti siteyi kapatamadı bu sefer küfür etmeye başladı. Dinime, Anneme, Bacıma, Peygamberime. Her neyse ağzımı bozmadım telefon numarasını istedim verdi aradım. Yaşı max 15 sesi ergen belli oluyor. Asıl konu ise bende bu kişinin telefon numarası instagram adresi ve ev adresi mevcut. Ben bunun başını yakmak istiyorum ettiği küfürler yanına kalmasın istiyorum. Başkalarına da yapmasın istiyorum, kendi yaptığını söyledi.
Diyeceğim o ki nerelere şikayet edebilirim bunu konuşma kayıtları elim de duruyor veya hiç uğraşmayım mı çocuktur deyip geçiyi mi ?
Düşüncelerinizi bekliyorum,
iyi forumlar.
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Ver polise gitsin. Uğraşsınlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam çocuk işte deyip geçin. Muhtemelen hoic ddos atmıştır yada CMD ping siteadi yapmıştır. Kendi bağlantısı gidince siteyi kapattığını zannetmiştir. Bunlar fındık fıstık çerez şeyler salın gitsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çocukla çocuk olmayın derim. Engelleyip geçin
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İt
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bende anlatayım. Bundan 5 sene önce bir hosting firmasında çalışıyordum. Sunucu optimizasyonu ile ilgilenen arkadaş tüm ddos saldırılarina karşı güvende olduğumuzu ve bunu müşterilerimize söyleyebileceğimizi belirtti. Bu durumla gurur duyuyorum tabiki ben.
Bir müşteri yazdı. Ddos saldırilarina karşı ne kadar dayanıklısınız diye. %99.99.99 99 yazdım. Müşteri test edebilir miyim dedi.
Tabiki istediģiniz gibi test edin dedim. Müşteri bana barındırdığınız bir site linki verirmisiniz dedi bende direk bize saldır dedim adam tamam dedi ve başladı saldırmaya.
1 dk sonra site pufff :D
27 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Ailesine ulaşabilirseniz en büyük cezayı vermiş olursunuz bence
srkn12
PHP - Javascript - Java
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Karşı tarafın izni olmadan telefon görüşmelerini kayıt altına almak 2 yıl ile 4 yıl arasında bir cezası var ona göre hareket edin hocam :)