-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba değerli WMARACI üyeleri.
Sormak istediğim şey;Forumda veya forum dışında internette satılan(birçok referansı olan) seo paketlerinden veya backlink almak siteye yararlı mı?
Önceki sitemde uygulamıştım ve site şu an iyi bir yerde fakat bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Evet yararı vardır hocam ama kalitei yerlerden alman gerekir ayrıca sadece backlink paketleri bi işe yaramaz site içi optimizasyonunda önemli siten sürekli güncel olucak makaleler vs yazman gerekir
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben birkaç kere seo paketleri aldım, hiçbir işe yaramadı. Size önerim internette sağlam kaynaklardan seoyu öğrenip siteye kendiniz uygulamanız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
seo paketlerimizi incelemenizi tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Her paket her siteye ayni verimi sağlamaz tavsiyem ilk önce profesyonel birisinden sitenizi ve alacağıniz paketi analiz ettirmenizdir biraz uğrastırabilir ama emek olmadan yemek olmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.
Webfaresi.net Beklerim
gfo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Content Manager
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Profesyönel SEO hizmeti satın almanın mutlaka faydasını göreceksiniz, tanıtım makaleleri ve backlink gibi faydaları olacaktır bu da sizi Google'da mutlaka yükseltecektir. Ancak işi bilen birinin yapması gerekiyor.
Sadece bu değil, siteniz SEO açısından iyi seviyede ve uyumlu olmalı. O zaman faydasını görürsünüz.
Medium
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
En iyi SEO uzmanı sizsiniz bence. Sitenizi siz tanıyorsunuz neye ihtiyacı var siz biliyorsunuz. Yaptığınız araştırmalar ile İç Seo'yu rahatlıkla yapabilirsiniz. Dış SEO için ise bireylerin sattığı backlinkler ve tanıtım yazıları daha iyi olur. Sözüm meclicten dışarı bazı SEO'cu(!) arkadaşlar çöp sitelerden backlink çıkarak faydalı bir iş yapmış gibi takılıyorlar.
Forumdaki aynı kategoride sitesi olan arkadaşlar ile exchange yapabilirsiniz. Ücretiyle backlink veya yazılar alabilirsiniz bu arkadaşlardan. En azından hangi siteden aldığınız belli olur.