-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
404
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar,
Askıda bıraktığım Wordpress tabanlı bir projemde 6 içerik girmişimdir toplam ne zamandır da siteye bile girmiyorum maşallah Google da 6 tane alt site linki çıktı. Sürekli yazılımını geliştirdiğim asıl projemde Google arama sonuçlarında bir türlü Sitelinksler çıkmadı.
Google bu konuda sitenizi tararız işe yarar bişey bulursak ki eğer site algoritmanız sitelinks için taramamıza izin veriyosa sitelink çıkartırız diyor. Her şeyi sadeleştirdim, 99/100 PageSpeed hızı var, 9 ek css dosyasını bile 2 ye düşürdüm bi türlü olmadı. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mo bu konuda ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo ve Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Hocam şu aşamaları bi deneyebilirsiniz
- Search console yoksa eklenmesi
- Sitemap oluşturma
- robot.txt kontrolü ( burada belki noindex olmuş olabilir)
- Domain ban kontrolü ( sizden öncesinde kullanan var ise ban yemiş olabilir)
- İçerik ( Eğer içikleriniz kopya ya da çok kısa, değersiz, ya da bilgi verici değil ise düzenleyin)
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://senturkoguzhan.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo ve Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Hocam bi site linki atar mısınız pm den
https://senturkoguzhan.com/
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Merhaba hocam,
Site linkleri google size danışmadan ekler.
bu linklerin eklnmesini genelde header menüden yapar ve kategoriler olarak sıralaması değişir.
alt linklerin çıkması yolunda sizin yapacağınız bir ayar yoktur.
Uzun süre kalıcı olan temanızın yapısı, link isimlerinizin kalıcılığı etki eder.
Sitenizin arayüzünde, yani tema değişimi, link ismi değişimi gibi değişiklikler yaparsanız bu süreci uzatmış olursunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
404
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam çok teşekkür ederim güzel cevabınız için haklısınız. Ama kafama takılan şu google bu konuda üstte dediğim gibi Sitenizin algoritması sitelinks çıkarmak için bize izin vermiyorsa sitelinksleri çıkarmayız. 3-4 ay boyunca hiçbir değişiklik olmadı. Wp tabanlı sitede de 1 ayda çıktılar. Acaba diyorum sitede yazılımsal bir değişiklik mi yapmam gerekiyor Google un header veya footer menülerini algılayabilmesi için...