-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar internette haberlere bakarken bunla karşılaştım sizce TR'de bu durum söz konusu olur mu? Panel sahipleri tehlikede mi?
Facebook sahte Instagram beğenilerine savaş açtı. Sosyal medya şirketi ABD federal mahkemesine açtığı davada, Yeni Zelanda’dan Social Media Series Limited adlı bir şirketi ve şirketin üç yöneticisini farklı internet siteleri ve şirketleri kullanarak Instagram kullanıcılarına sahte beğeni, görüntüleme ve takipçi satmakla suçladı. Bu işlemler SocialEnvy.co ve Likesocial.co gibi internet siteleri üzerinden gerçekleştirdi.
Dava dosyasında “Yürüttükleri işlerle şüpheliler, gerçek olmayan Instagramm kullanıcıları aracılığıyla Instagram kullanıcılarına sahte etkilerde bulunma girişimiyle çıkar elde ederek Instagram’ın hizmetlerine müdahalede bulundular ve bulunmaya devam ediyorlar. Temmuz 2018’den bu yana bu kişiler Facebook ve Instagram’ı zarara uğratarak kendilerine 9 milyon 430 bin Dolar gelir sağladılar.” denildi.
Facebook Temmuz ve Aralık aylarında şirketin yöneticilerinden iki tanesine faaliyetleri durdurma ve şirketi kapatma talimatı göndermişti.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu pazar giderek büyüyor bence ilerde Türkiye'ye de gelebilir böyle bi hamle
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiçbirşey olmaz türkiyedee :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
ProDesigner nasıl bu kadar emin olabildiniz ?
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Floodtör
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
instagram facebook beğeni satanların sahte olduğu tescillenmiş oldu gerçek kullanıcı diye satanlara duyurulur.