-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Müşterilerim için yaptığım tüm sitelerin footer kısmına kendi web sitemin linkini ekliyorum. Eklerkende rel="nofollow" etiketiyle ekliyorum. SEO açısından dofollow olması mı yoksa, nofollow backlink olması mı daha yararlı olur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her iki link yapısınında size faydası olacaktır.
Dofollow yerine nofollow link almanız daha yararlı olacaktır, siteler işinizle alakalı veya alanında otoriterse ancak o zaman dofollow link almanızı tavsiye ederim.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Linklerin dengeli bir şekilde dağılması çok önemli hocam. Alanınızla alakalı olmayan kalitesiz sitelerden dofollow linkler size faydadan çok zarar getirir. Ayrıca link türünü de çeşitlendirmenizi tavsiye ederim. Yani tüm backlinkleriniz footer olursa da zarar görürsünüz. Olabildiğince yorum, profil, tanıtım yazısı backlink tarzında çeşitlenmeli backlinkler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
e-ticaret satış
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, footer linklerin devri kapandı. Şuanda kullanan kimse yok. Aynı siteden alınan linkler bir anlam ifade etmiyor. Tek link alıp dofollow alın ya da footer nofollow alın derim.
www.internetuzmani.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam footer devri kapandı demişsin ama google'a web tasarım yazınca ilk sayfada çıkan web tasarım firmalarının referanslarına baktım, adamlar yaptıkları sitelerin footer kısmına dofollow link çıkmış, hiç nofollow link veren bulamadım. Acaba hangi yöntem doğru
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-