-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Backlink site kurulduktan ne kadar süre sonra alınmalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben kurduktan 1 ay sonra çalışma yaptırmaya başladım sorun olmadı. Hala da devam ediyorum çok yararı oluyor. Ama siteden siteye değişiklik gösterebilir mi bilemiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En az 4 ay bekle. Arada ufak ama sağlam yerlerden backlink al. Mesela rehber sitelerinden yani pr yüksek yerlerden günde 1-2 yeterli. Abanmayın yani backlinke yok edu gov yok forum siteleri yok yorumlar falan hepsi minimum etki eder hatta zarar bile verir. Yaklaşık 3-4 ay bekleyin dediğim gibi bu süre zarfında günde 1-2 sağlam yüksek pr lı sitelerden alın. 4 ay sonra hafiften yüklenmeye başlayın.
www.izmirdetabelareklam.com
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Böyle bir zaman kavramı yok. İndekslerin oturduğu an hazirsin demektir. Ben web sitemi açtıktan sonra içerik girmeye başlarim. İndekslerim ilk hafta oturur, işlemlere koyulurum. Yani öyle 4 aymis 5 aymis gibi bir süre yok. İlla süre istiyorsan bir hafta diyeyim.
Melliqe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
backlink zor iştir iyi referansı olan yerlerden almanızı tavsiye ederim. Süre olarak minimum 1 ay beklemelisiniz. Neden derseniz site oturması stabil olması için
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
minimum 3 ay alma 3-12 ay ise dikkatli ol.
Mikado
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Minimum 4 ay hocam sitenin oturması değerlenmesi lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Taktik olarak değilde kendimi bildim bileli 5-6.aydan sonra backlink alıyorum bir sebebi yok alışkanlık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence ilk günden itibaren tanıtım yazılarıyla asıl konularını destekleyebilirsin. Direk backlink işlemlerinden önce tanıtım yazısı, sosyal medya paylaşımları, paravan bloglardan tanıtım yazıları şeklinde. Sonrasında site belli bir hite ulaştı ancak rakiplerini geçmek gibi bir noktaya geldin o zaman sektörünle alakalı konumu iyi sitelerden link alabilirsin, tabi abartmamakta fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Backlink konusu maalesef yanlış algılanıyor çoğu zaman.
Yeni açılan bir sitenin sıralamalarının netleşmesi ortalama 3 aydır google da. Bu 3 ay içerisinde siteniz hızlı açılmalı, içerikler zengin olmalı ve search console da sunucu ve 404 hataları olmamalıdır. Google problemsiz bir site olarak algıladığında sıralamalarda iyileştirme sağlar. Sonrasında ise içeriklerin kalitesi önem taşır.
Bu süreçte sosyal medyayı da aktif kullanmamalısınız aslında. Çünkü site adresinden önce sosyal medya siteleri yer aldığında sıralamada zorluk yaşarsınız. Ayrıca asla adwords reklam kullanmamalısınız. Site indexleri oluştuktan sonra sosyal medyaya ağırlık verebilirsiniz.
Kısacası en azından ilk 3 ay sabırlı olmalıyız, daha sonra gerekli gördüğümüz çalışmaları yapmalıyız.
Gelelim backlink konusuna; google diyor ki daima doğal backlink alın. Bu ne demektir peki?
Doğal backlink, backlink paketleri almadan elde etmeyi başardığınız backlinkleri ifade ediyor. Kısacası, aldığınız backlinki tıklayan bir ziyaretçi, sitenize geldikten sonra herhangi bir kandırılma hissi yaşamaması ve gerçekten o backlinki hakettiğinize inanmasıdır aslında.
Umarım izah edebilmişimdir.
İyi forumlar herkese.
3 kişi bu mesajı beğendi.