-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu kadar vergi ödemek saçmalık. Yüksek kazançlar elde edeceğim projeler hazır ve inanıyorum da ama bu vergi işini görünce her şeyden soğuyorum. Tamam vergi ödenir ama bu kadarı da fazla resmen verginin vergisi
2 kişi bu mesajı beğendi.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bi ara Google sizin adınıza kesip ödeyecek gibi söylemlerde mevcuttu. Anlaşılan böyle bir şey olmayacak, olmazda zaten. Google her ülke için,her kullanıcı için kalkipta tek tek vergilendirme yapmaya uğraşmaz gibi.
Yakında girişeceğim projemden aylık 3-5K gibi bir kazanç elde edeceğimi düşünüyorum.
Varsayalım ki 3K alıyorum düzenli olarak. Bunun ne kadarı vergiye gidecek? Hangi yolu izlemeli?
Yok şirket kur, vergi dairesine git vs. Bir ton uğraşmak istemiyorum. En basit ve ucuz yöntem hangisidir acaba?
ABD kullanıcıları için otomatik kesiliyor ama daha fazla vergi alınıyor diye biliyorum. Valla böyle uğraşmaktansa ABD hesabı açarım, 50 TL'ye pin doğrulama için posta hizmeti alırım çok daha iyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / K
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alt limit ne kadar vergi için bilen varmı
RauL
Carpe Diem..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yıl sonu ararlar merak etme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bunu bilmiyordum bilseydim hiç uğraşmazdım devlet gidip zenginlerden alacağına gelip 3 veya 5 kuruş kazanan blogcularamı sardı lanet olsun
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ben olani yazdim. Belki ufak yanlisliklar vardir. Mevcut sistem bildiyim kadariyla bu sekidedir.