-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir web sitesi açmayı düşünüyorum. İngilizce seviyem çok iyi değil fakat derdimi anlatırım, yazılanı genellikle anlarım. Profesyonel cümle kuramam. Açmak istediğim sitede ise basit bir ingilizce dilinde kendim bir şeyler yazmak istiyorum. Hem ingilizce kullanımım gelişsin hemde bakarsın siteden bir şeyler gelmeye başlar. Söylemek istediğim şey ise şu; bu şekilde yaptığımda sadece google'dan gelen ziyaretçi bana yeterli olacak mıdır ? Sosyal medyayı yine kullanmam gerekiyor mu ? Günde 1 içerik girmeyi planlıyorum. Sektörü ise teknoloji, elektronik alanında düşünüyorum.
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İngilizce makaleyi spin etmeyi deneyebilirsin. Ancak spin ettikten sonra aynı makaleyi bir başkası spin etmiş mi kontrol et. Yoksa kopya içerik üretirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şuan bende bildiğim kadar bilmediğim yerleride google translate den çeviriyorum googlleden hit almıyorum niche kelimeler çok zor ingilizce imkansız backlinnk olmadan sosyal medyadan çekiyorum 200 hit sana şöyle diyebilirim yabancılardan yemediğim küfür kalmadı :laugh: hepsi bu nasıl ingilizce şurda bunu kulanıcaktınn burda bunu diye diye bitiremiyorlar yazım kurallarıan çok dikkat ediyorlar haberin olsun :laugh:
2 kişi bu mesajı beğendi.