-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam panel aldım sitemi kurdum diyelim ve apiyide sizden çekeceğim diyelim 1k yı 60 kuruştan sizden alsam ben kendi panelime bu rakamı kaç kuruş yada TL olarak yazmalıyım benim siteme gelen kişi sizden 0.60 kuruşa sizden aldığımı nereden bilecek ki yani demem o ki 1k 0.60 krş sizden çekişim 1k için 4 veya 5 TL yazsam olur mu? fiyat listesine 10k sipariş için 40-50 TL olarak fiyatlanacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım hocam son sorum ben 4-5 TL yazdım 1k fiyat ücretlendirmesi için diyelim ki peki ozaman benden neden satın alsınlarki siz 1k yı 0.60 kuruştan satarken yanlış anlayın lütfen benimkisi sadece beyin fırtınası yapmak sevgiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkür ederim hocam aydınlattığınız için beni bu konuda hayırlı bol bereketli ramazanlar hayırlı işler sevgiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki aklıma gelmişken samimiyetinize istinanen bir soru daha sorayım, Bende böyle smm panel kurdum ve fiyatıları takipçi için örnek instagram olsun satandart 1k 5 TL yazdım birisi geldi kayıt oldu oda benim apimi çekecek peki o nasıl para kazanacak böyle hocam? 5 TL altında o nasıl satacak yada fiyat listesi yapacak? sevgiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Beraber çalışmaktayız, bol hediyeli ve her dakika ilgili kişiye ulaşabileceğiniz bir yer arıyorsanız çalışmanızı tavsiye ederim. Her an sorularınıza anlık yanıt alabiliyor ve gönlü bol bir firma olduğu için hediye bakiyeler ile bayilerini tatmin etmeyi biliyorlar :) Teşekkürler