-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
E-Ticaret/ Dropshipper
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar ;
Açmayı düşündüğüm forum sitesi için ekip arkadaşları arıyorum, yarı yolda bırakmayacak uzun vadeli düşünen, kazancı herzaman bir sonraki plana bırakan ekip arkadaşları arıyorum. Ortalama 1.5 Yıldır bu konu üzerinde düşündüm araştırmalar yaptım aşağıda aramakta oldugum ekip arkadaşlarımın özelliklerini belirtiyorum
* Sosyal Medya Uzmanı /2/ Kişi ( Facebook,twitter,instagram,tumblr ve diğerleri )
* Google Adwords ve Analytics Uzmanı /1/ Kişi
* Forumdan Aşırı İyi Anlayan /2/ Kişi
* Foruma Güncel Haber Sunacak /4/ Kişi
* Güncel konu takibi yapacak /1/ Kişi
Toplamda 10 tane ekip arkadaşı aramaktayım yukarıdaki kriterlerden herhangi biri size uyuyorsa benimle iletişime geçebilirsiniz. İlk önce altyapıyı oluşturup ondan sonra harekete geçeceğiz. Forum tarzı turkmmo, ve diğer forumlar gibi olacak.
Saygılar ve sevgilerimi sunarım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
hocam belli bir hedef kitleye yönelik mi olacak ? Yoksa genel bir forum sitesi mi ? İlerde forum tuttu diyelim kazançlar paylaşılacak mı ? ( Demişsinizki para 2. plan bizde adettir baştan herşeyi konuşmak )
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
E-Ticaret/ Dropshipper
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabii ki hocam kimse babasının hayrına emek göstermeyecek herkez hakkını alacak :) Genel bir forum sitesi olacak
idallia
idallia grafik tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
grafik ve web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
forum bilgim olarak xenforo ve mybb de iyidir benim 05532585165 ten ulaşın bana detayları konuşalım