-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Hocam ne kadar basacaksınız?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BertuğErdem adlı üyeden alıntı
RauL
İnsanların kendi tercihleri hocam. Büyük rakamlar yatırıp piyasayı takip ediyoruz.
Bitcoin dünyasında tanıdığım devlet adamları ve kişileri bilseniz bu şekilde konuşmazsınız.
Yatırım tavsiyesidir, kazanacaksınız.
yatırım tavsiyesi yapmak hukuken suçtur ayrıca hiç bir yatırım aracına kesin girin kazandıracak denilemez 2017 yılında bitcoin patlarken insanlar fomoya kapılarak 15-20 bin dolarlardan satın aldı çok değil 3 ay içeirsinde 9 bin dolara kadar geriledi ve bitcoin marketi tek başına domine eden kripto para ve marketcapte 1.sırada olan bir coin ve dgtx markette 168. sırada ayrıca yalnızca 4 borsada listelenmiş hacmi ise topu topuna 22 milyon dolar.. bu kripto para marketine göre oldukça az bi hacim ve 1 milyarlık arzı mevcut bunun yanı sıra zaten borsa tokeni borsa tokenlerine ne kadar güvenebilirsiniz ki ? projesi yok,gerçek hayatta hiçbir uygulaması yok yarın borsa kapansa o coin'in hiçbir şansı yok.binance hacklendiği günden yana %17 değer kaybetti ve kaybetmeye devam ediyor bir de binance dünyanın en büyük borsası yani veriler öyle söylüyor.millet şöyle demiş böyle olmuş diyerek yatırım tavsiyesi verilmez..çok riskli!!!! bunlar zaten siz alın diye söylenmiş şeyler..pazarlaması böyle..btc xrp bitcoin xlm bunlara da kurumsallar ve büyük bankalar yatırım yapıyor ama ne xrp ne xlm hâlâ 30 centin üstüne çıkamıyorlar bunları napacağız ? üstelik arkalarında milyar dolarlık projeler var..xlm'in arkasında koskocaman ibm var...
Buraya yakında yeni proje gelecek Coming soon!
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bitcoin her zaman riskdir. Yüklü girilmez hocam çünkü yatırım aracı değildir. Şimdi elli bin yorum yapan olur 2009da da öyle diyorlardı diye.. Geçelim hocam bunu diyenlerin çoğu yüklü girmemiştir. Bana sorarsanız risk nedir? Kripto para olayı kesinlikle olacak burası kesin ama bu olay bitcoin veya şu anki mevcut altoinler üzerinden mi dönecek orası meçhul. Facebook, google gibi devler sahneye çıkarsa bitcoinin esamesi okunmaz. Blockchain gider googlechain gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yatırım için canlı hayvan alsan (elle tutulur gözle görülür) hastalık, hırsızlık, yabani hayvanlara yemek olma durumu var. Yani risk herşeyde var :)
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
emlak
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dünyadaki gelişmelerle de bi alaka kuramazsınız, neye gere iner neye göre çıkar hala anlamadım anlayanında olduğuna inanmıyorum, bi sabah uyanırsınız korede bilmem ne borsası hacklendi btc dibi görmüş. Hiç bi sebep yokken yükselir ayısı boğası balinası derken amannnnn anlatırken sıkıldım vallaha
ceyo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bitcoin e uzun dönem düşünürseniz yatırım yapılabilir. Ancak kaybedince uzulmeyeceginiz küçük bir miktar la yatırım yapın. 2021 de btc halving var fiyatları olumlu etkileyen bir olaydır. O zamana kadar dalgalanarak artacağını düşünüyorum.