lostyazilim

Satılık 2 adet site prefabrik ilan sitesi ve genel blog biilgi

2 Mesajlar 424 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

akaynar akaynar Ölüm var Unutma Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Frelancerr
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 557
  • Beğeniler 83 / 82
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba arkadaşlar 2 sitemi birden satıyorum

Site-1 : Prefabrikshop.com Prefabrik ilanları sitesi

iki kez ufak çaplı seo çalışması yaptırıldı ayrıca kendimde birşeyler yaptım kendime ayit sosyal medya hesaplarımdan paylaşımlar yapıldı fakat birsüredir zamanım olmadığı ve sektör değişikliği yüzünden satmaya karar verdim sektörü parlak önü açık harika alanadı ile hem yurt içi hemde yurt dışında faaliyet gösterebilir site için istediğim rakam 500 tl dir pazarlık malasef yoktur ciddi iş yapacaksanız bu fiyat zaten minimum seviyededir domain ilk eldir ve wordpress altyapısı ile lisanslı tema mevcuttur . yanında www.prefabrik.info forum sitesi ile birlikte verilecektir artı sosyal medya facebook hesabı

Site-2 : Biilgi.com Genel blog sitesi

Site birkaç ay önce bu forumda bir arkadaştan alındı açık konusuyorum aldığım fiyat 200 tl devrettiğim fiyat 150 tl uğraşamıyorum site aslında güzel bunun içinde çok üyelikli grup ve sayfalarımda arada eklediğim makaleleri paylaştım uğraşıldığı takdirde güzel hit geliyor hazır kurulu site al içerik eklemeye başla adsense için başvuru yapmadım alan kişi biraz uğraşıp başvuru yapar

Not: her iki siteninde herhangi bir ban veya hukuki bir sorunu yoktur siteler için adsense başvurusu yapılmadı alan arkadaş veya arkadaşlar başvuru yapabilir kendilerine göre hazır kurulu siteler uğraşıldı çaba emek harcandı yeri geldi para harcandı

Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun ...

Ruyagibievler.com  - Yeraltievleri.com - Haberhd.com -   SATILIKTIR.
wmaraci
reklam

akaynar akaynar Ölüm var Unutma Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Frelancerr
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 557
  • Beğeniler 83 / 82
  • Ticaret 5, (%100)
Satış güncel arkadaşlar

Ruyagibievler.com  - Yeraltievleri.com - Haberhd.com -   SATILIKTIR.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al