Merhaba arkadaşlar, 15gündür kayıt ettiğim blogum 15.günün sonunda Alexa TR 59k ya gelmiş. İlk gördüğümde bende şaşırdım bu konuya yönelik herhangi bir çalışma yapmadım hiç. Toplasanız kurduğum günden beridir 10gün tek uğraştım. Şuanda 16 yazı bulunmaktadır. Tüm içeriğim %100 organik kendime aittir çoğunlukla doğaçlama yazıyorum çoğunlukla seo uyumlu yazmaya çalışıyorum. Wanaliz.com analizine göre şuan günlük tekil hit 180 kişi sayfa görüntüleme ise 600. Bu kadar hızlı yol kat edeceğimi düşünmemiştim. Aklımı kurcalayan şey ise “hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş” sizden ricam bu konu alanında uzmanlaşmış arkadaşlarımdan ricam bu konuyu dikkate alıp bir dklarını ayırıp siteme göz gezdirebilir mi. Yanlış yaptığım birşey var mı eksiklerim nelerdir. Bir yorum atmayı çok görmeyerek yardımcı olursalar sevinirim. Emek karşılıksız bırakılmaz. Dilerseniz web sitelerinizin linkini yoruma bırakırsanız konularınıza göz gezdirip yorum atabilirim. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun Emeklerinizi boşa çıkartmaz inşallah.
Web sitem : https://murataktasblog.com