-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mültecilere sağlık ücretsiz, Hatay Adana bölgesinde teröristler bile sağlık için hastahaneye geliyorlar. Geçende bir haber vardı, tedavi olmak için gelen PKK'lı uyurken sayıklayınca yakalanmıştı.
Mültecilerin her ay, düzenli yardım alıyorlar, Bolu belediye başkanı yardımları keseceğim diyince birileri itiraz etmişti.
Potansiyel vatandaş ve oy deposu olarak görülen Suriyeliler ülkemizde vatandaştan daha değerli hale geldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam pinterest kısmını tam anlayamadım biraz daha açar mısınız ? Ben ingilizce sitem için pinterest hesabı kasıyorum. Özellikle kadın kullanıcılara yönelik. Şuan 3.6k takipçim var pinterestte 45 bin görüntülenme diyor. Banlanmamak için nelere dikkat etmeliyim ? Daha günde anca 20-50 kişi geliyor pinterestten ancak hedefim büyük. Teşekkür ederim. Bu arada pinterest tiyolarına da açığım özellikle ingilizce
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Anladım hocam ben o şekil yapmıyorum zaten. Benim yaptığım popüler hesapların paylaşımlarını repin etmek (belli bir kullanıcı sayısına ulaşmak için bir süre başka sayfaların güzel paylaşımlarını da repinliyorum.) ve kendi sitemdeki konularla ilgili görsel oluşturup paylaşmak ve siteme yönlendirmek. O halde benim için bir sıkıntı yok gibi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şimdilik sizde sorun görünmese de, dikkatli olmanızı tavsiye ederim, çok repin, çok takip veya takipten çıkma da spamdır