-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Cidden tebrik ederim, özellikle zaman tüneli babında bir çok şeyi saklamanız mükemmel bir şey. Herkese de tavsiye ederim bunu.
Kitap konusunda ayrıca tebrik ederim. Şahsen kitap okumaktan çok uzak bir adamım. İlgimi çekmiyor hiç. 32 yaşındayım ve bu zamana kadar iki kitap okudum sadece; biri Jules Verne Kuzey Yolcuları adlı hikaye ise Albert Camus Yabancı adlı romanı. İkisi de ince kitaplar:D Ama yazmayı bir o kadar çok seviyorum. Bu arada en iyi dersim hep Türkçe olmuştur. Sınavlarda neredeyse ful çözerdim Türkçe sorularını. Yine ukalaca olmasın ama genel kültür bilgim de fena değildir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu gün belediyemize 164 adet kitap hibe ettim. Hem ben biraz yükten kurtuldum hem de başka kişilerin okumasına vesile olacağım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Defacer
🚀Wordpress Hizmetleri🚀
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam kitap okuma isteğim var fakat roman tarzı felan sevmiyorum için nedense okurken cabuk sıkılıyorum aklımda bilim kitapları var bakalım
1 kişi bu mesajı beğendi.
🚀Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀 Kurulum - Türkçeleştirme A'dan Z'ye 7/24 Hizmet ve Destek! ✅
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Verdiğim kitapların bir kısmı roman, yıllardır roman okumuyorum bende, tarih, bilim araştırma, fantastik tarzları tercihim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İstediğim kitapların elektronik versiyonları olmadığından alamadım, yoksa çok iyi bir cihaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makine mühendisliği öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ben de zaman buldukça kitap okuyanlardanım.Her kitap insana farklı şeyler öğretir Küçümsediğiniz aşk romanlarından bile birşeyler öğrenebilirsiniz .Kitap okumaya ilk defa Sherlock Holmes ve Açlık Oyunları ile başlamıştım. Daha sonra Stefan Zweig, Franz Kafka, Adam Fawer derken devamı geldi.Sevebileceğiniz türden kitaplarla başlayın. Kitaplar pahalı diyenlere not: internetten çok uygun fiyata 5 tl gibi kitap alabiliyorsunuz.Sigaraya vereceğiniz parayla kendinize yatırım yapın.