-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Uzun zamandır buralardayım. İnternet ve internetin getirdikleri benim için hem eğlence hemde maddi kaynak olmuştur. Ancak birde işin öteki boyutu var. Geçen yıl inşaat mühendisliğinden mezun oldum. Bir yıldır iş arayışım sürüyor ve ülkemizdeki kriz en çokta bu sektörü etkilemiş gibi duruyor. Başka bir alana yönelmeyi düşünüyorum. Bu bağlamda bana tavsiyeleriniz neler olacak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Neye ilgi duyuyorsunuz hocam? Öyle kafaya göre meslek önerilmez. İnşaat sektörü inanılmaz sıkıntıda şu an en az 2 sene de böyle devam edecek gibi duruyor fakat yurt dışına inşaat işi yapan Türk firmalar var oralara baktınız mı? Ücretleri de iyiydi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Allah yardımcınız olsun.
Eğer mümkünse bölümünüz doğrultusunda KPSS'yi düşünmenizi öneririm. Ayrıca askerliği aradan çıkartırsanız önünüzü daha rahat göreceksiniz. Hatta duruma göre askerde kalmayı da değerlendirebilirsiniz. Eğer ilginiz bölümünüze devam ediyorsa yüksek öğrenime devam etme seçeneğini de göz önünde bulundurmak isteyebilirsiniz. Hiçbiri olmazsa, en azından deneyim kazanmak ve özgeçmişe eklemek için part-time (yarı zamanlı) bile olsa alanınızda bir işe girmeyi yoklayabilirsiniz şartlar beklentiniz altında kalsa bile.
Kolaylıklar dilerim...
cansin39
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kpss diyorum bende. İyi bir puan alırsanız yerleşirsiniz memur olursunuz. Çünkü inşaat sektörü inanılmaz kötü banka mevduat faizleri yüksek sektör iyice daraldı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Ben yurtdışı diyecektim ama düşünmüyorsun.
Öncelikle umudunu kırmak istemem ama Türkiye'de yaşıyoruz bu ülkede liyakat yok yumuşak g harfini yazamayan adamlar en üst mevkilere yerleşiyor bunu bil okumak önemli ama iş bulman için akraba, torpil, network olması lazım çok çalışkan olmak ve işi bilmen bunların gerisinde kalıyor maalesef.
Ben düşünmediğin halde yine yurtdışı diyorum sana.