-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Arkadaşlar logumla ilgili buraya yaklaşık bir ay önce konu açmıştım. O zaman açtığımda gerek tema açısından olsun gerek içerik açısından olsun bir çok değerli yorum almıştım. Daha sonra o yorumları değerlendirip bir çoğunu siteme ekledim arkadaşalar.
Konuyu açtığım günden bu güne kadar kategorilerimde, temamda, kullandığım eklentilerimde, girdiğim içeriklerde bir çok değişiklik yaptım.
Şimdi sizlerden ricam tekrardan sitemi inceleyip site içeriği ve tasarımı hakkında yorum yapmanız. Ben de daha önceden yapmış olduğum gibi yorumlarınız doğrultusunda sitemde değişiklikler yapayım.
Arkadaşlar bir de az önce bir arkadaşın açtığı sitem çöplükmü isimli bir konu vardı. Siteyi inceleyen arkadaşlar sitemin çöplük olup olmadığı yada çöplük olmaya yolunda ilerleyip ilerlemediğiyle ilgili değerli görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Site imzamdaki sitedir arkadaşlar.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Her makalenizde öne çıkartılmış görsel belirleyin.Makaleleriniz sadece yazı olmasın.Dikkat çekici resimler koyun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bence tasarım çok basit görülüyor, daha profesyonel bir tasarım kullanmalısınız.
Kaldı ki eğer bunda kararlıysanız tasarım olarak, giriş yap başlığının rengini düzenleyin. Font ve çubukların grafiklerini de ps yardımıyla biraz efektlendirin derim.
Şahsi görüşlerim bunlar. Umarım faydası olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence öncelikle temayı değiştirmelisin. Biraz araştırarak ücretli-ücretsiz güzel wordpress temaları bulabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Tema olarak örnek gösterebileceğiniz bloglar varmıdır peki arkadaşlar bu konularda acemiyim açıkçası Bu nedenle seçimlerim genelde beğenilmiyor. BU arada bundan sonraki yazılarımın tümünde öne çıkarılmış resim kullanmaya dikkat edeceğim
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**