netbozum
tr.link

Forum Tanıtımları Hakkında Sorum

4 Mesajlar 714 Okunma
acebozum
tr.link

Celil53 Celil53 WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 25.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek xenForo Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar internette görüyorum 350 forumda tanıtım vs. diye, bunlar tahminimce bir bot, program ile yapılıyor. Kullandıkları yazılım nedir? Ücretsiz yazılım mevcut mu? Yanıt veren herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

googleasistan
reklam

WMSupport WMSupport Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Wordpress & SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 333
  • Beğeniler 25 / 157
  • Ticaret 26, (%92)
O tür yazılımlardan uzak durun. Çoğunluğu sitelerine alt alan adı ile spam forum açarak çalışma sağlıyorlar.

Celil53 Celil53 WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 25.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek xenForo Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
İstediğim şey şu ben forumun linkini belirticeğim kullanıcı adı ve şifre yazacağım, konu adı konu içeriğini girdikten sonra. Belirttiğim tüm forumlarda otomatik konu açacak. İnternette araştırdım böyle bir şey varmış ama adını veren bulamadım.

nettebugun1 nettebugun1 WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 19.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 194 / 237
  • Ticaret 45, (%100)
Hocam aslında zamanınız varsa kendiniz yapabilirsiniz. Şahsen izlediğim yol, umarım fikir verir:
Kendi bloğumla ilgili forumlara, bloglara, sitelere bakıyorum. Alexa değerlerini baz alıyorum. Benimkinden iyilerse giriyorum. Forumsa merak uyandıracak veya ilgi çekecek bir şeyler yazıp linki bırakıyorum. Blog veya siteyse, en güncel içerikte konuyla ilgili yorum yapıyor ve link kısmına kendiminkini bırakıyorum. Do ve No olayına vakıf değilim, ama anladığım kadarıyla iyi ve özenli kullanılırsa abartıya kaçılmadan faydası oluyormuş. Artı, az da olsa hit alınabiliyor. Bunun dışında onlarca forumdan tekdüze link almak yerine, kendiniz mix, reddit vd. alanlarda hesap açabilir, link/içerik çıkışınızı yapabilirsiniz. Hem link edinmiş olursunuz, hem de az bile olsa hit...
Celil53

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al