-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
xenForo Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar internette görüyorum 350 forumda tanıtım vs. diye, bunlar tahminimce bir bot, program ile yapılıyor. Kullandıkları yazılım nedir? Ücretsiz yazılım mevcut mu? Yanıt veren herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
WMSupport
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Wordpress & SEO
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%92)
O tür yazılımlardan uzak durun. Çoğunluğu sitelerine alt alan adı ile spam forum açarak çalışma sağlıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
xenForo Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İstediğim şey şu ben forumun linkini belirticeğim kullanıcı adı ve şifre yazacağım, konu adı konu içeriğini girdikten sonra. Belirttiğim tüm forumlarda otomatik konu açacak. İnternette araştırdım böyle bir şey varmış ama adını veren bulamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Hocam aslında zamanınız varsa kendiniz yapabilirsiniz. Şahsen izlediğim yol, umarım fikir verir:
Kendi bloğumla ilgili forumlara, bloglara, sitelere bakıyorum. Alexa değerlerini baz alıyorum. Benimkinden iyilerse giriyorum. Forumsa merak uyandıracak veya ilgi çekecek bir şeyler yazıp linki bırakıyorum. Blog veya siteyse, en güncel içerikte konuyla ilgili yorum yapıyor ve link kısmına kendiminkini bırakıyorum. Do ve No olayına vakıf değilim, ama anladığım kadarıyla iyi ve özenli kullanılırsa abartıya kaçılmadan faydası oluyormuş. Artı, az da olsa hit alınabiliyor. Bunun dışında onlarca forumdan tekdüze link almak yerine, kendiniz mix, reddit vd. alanlarda hesap açabilir, link/içerik çıkışınızı yapabilirsiniz. Hem link edinmiş olursunuz, hem de az bile olsa hit...
1 kişi bu mesajı beğendi.