-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kardeşim başarılar kendin güzel bir one page tasarım yapmışsın ama sana birkaç önerim olacak. Öncelikle tasarımda kırmızı yoğun şekilde ve göz yoran bir tonda kullanmışsın bunu biraz daha sadeleştirebilirsin. Hakkımda bölümünün arka planını kesin değiştir renk uyumu olmadığı için çok sırıtmış. Son olarak ön uç terimi yerine front-end kullan çünkü front-end bir kalıptır aslında ön-yüz ya da ön-plan gibi kelimeler anlam olarak bir nebze karşılıyor olsa da kimse ön-yüz dediğinde front-end'i düşünmez o yüzden front-end kullanmanı öneririm. ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel Blog - http://ekyildiz.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet o sonradan aklıma geldi zaten o geçici bir tasarım önceden plan veya çizim yapmamıştım açıkcası şimdi yeni bir tasarım yapıyorum wordpress teması olarak geliştircem hem kişisel blog hemde pörtföy olarak kullanılabilecek renkleri ise kullanan seçicek temayı bitirince satışa sunmayı planlıyorum renkleri vs herkes kendi zevkine göre seçicek tasarım konusunda şuan çok iyi olduğumu söyleyemem çünkü hep kodlama kısmına çalışmıştım oraya kafa yormuştum şimdi tasarım konusunda deneme yanılmalar yapıyorum kendimi geliştirmeye çalışmıyorum yorumunuz için çok teşekkür ederim bu arada
Hadi canım!
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu arada o kırmızı şeyden kaynaklanıyor benim bilgisayarımda renkler biraz soluk gözüküyor o yüzden sonradan webe yükleyip telefonumdan girdiğimde fark ettim
Hadi canım!