-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım & Proje Müdürü
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhabalar,
godaddyde bir alan adım var ve süresi dolmuş godaddy otomatik oalrak yenilemiş şuan 364 gün var görünüyor şöyle bi sorum var ben alan adını başka firmaya transfer etmek istiyorum bu işlemi yapacagim zaman godaddy'e ücret ödeyecekmiyim ?
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Godaddye ücret ödemeniz gerekmez. Transfer edeceğiniz firmaya transfer ücreti ne kadarsa onu ödersiniz ve alan adınızın expire süresine +1 yıl eklenir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım & Proje Müdürü
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim anlamadıgım nokta şu ben transferi yapayim tamam ama godaddy kendi kendine yenilemiş şuan 363 gün kalmiş gösteriyor godaddy neden para istemesin yenileme yaptim diyecek
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aslında bu godaddynin Çakallığı değildir. Çoğu firmada default olduğu gibi, godaddyde de defaulttur. Auto Renewable açıktır. (Panelden kapatmağınız taktirde) ve domain yenilenir. Parası da sizden kesilir. Godaddyi savunmuyorum, zamanında bir olaydan ötürü godaddy ile bir problem yaşadık, domainin üstüne yatacaklardi. Konulardan görebilirsiniz. Bende taşıdım enom firmasına.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım & Proje Müdürü
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyide para kesemedi ki o kartta ücret olmadgı için kesemedi bu yüzden sorun yaşarmiyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
404
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Parasız yenilediğini daha önce hiç duymadım. Siz yine de Godaddy deki fatura işlemlerine bir bakın. Hesabınızda sonradn para olduysa eski bakiye yok hatasını da görüyor olabilirsiniz. Sorunuzun cevabını da üstteki arkadaş vermiş. Transferde yeni geçeceğiniz firmaya domain parası verirsiniz +1 sene eklenir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım & Proje Müdürü
-
-
Ad Soyad
O** M**
-