-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Birde godaddy nin premium saydığı alan adını premium saymayıp ucuza verecek başka firma var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk alıştan sonra normal fiyat ödüyorsun diye biliyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizim eski domainimizi aldılar godady premium dedi 6bin tl istedi süresi doldu dün 13tl ye aldım. Godady dışında bir yerden alırsanız premium vs die ayrılmıyor uzantisina göre fiyatlandırıliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Almak istediğim premium alan adının whois sorgusunu yaptım, şu anda godaddy nin elindeymiş, adamlar kendileri almışlar, ayrıca domain yaşı 17, 2002 de alınmış domain.
winamp
www.clickbank.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Evzer
-
-
Ad Soyad
L** V**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam. İlk Satın aldığınızdan sonraki yıllar isterse 50 bin usd olsun farketmez normal fiyattan gelecek senelerde ödersiniz. yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.
Benim Makkah.Live elimde olmasına rağmen ( ve başka Domain firmasında kayıtlı olmasına rağmen ) 50 bin dolara satışa çıkarmışlar açıkarttırma sitelerinde godaddy auctions. ta.
Jenerik çok Özel .TR Alan Adları EkolDomain.com
winamp
www.clickbank.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Evzer
-
-
Ad Soyad
L** V**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Talip68 Evet Hocam Maalesef. Düşmeden almak isterseniz bu rakama alabilirsiniz. Alan adının düşmesi lazım silinmesi lazım tekrar kaydedebilmeniz için normal fiyattan. yada büyük rakamları gözden çıkarıyorsanız Pazarlık yapma yollarına başvurun. minimum fiyattan teklif sunun aklınızdaki rakamın. dönüşe göre pazarlık devam edebilir. şansınızı deneyin.
Premium almak şartınızda yok. şayet siz premium olmayan siteye proje kurarsanız boş siteden daha önde aramalarda yükseleceği kesindir. yani google arama motoru mesela park edilmiş boş domain yerine içerikleri olan siteye önem vererek ilgili aramalarda yükseltiyor buna göre siz Premium Olmayan domaini satın alabilirsiniz...
Jenerik çok Özel .TR Alan Adları EkolDomain.com