SeoBayi
Yasal Eğitimli Gerçek SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yasal Eğitimli Gerçek Seo Uzm
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
129, (%99)
Sayın arkadaşlarım bugün bir mail aldım adsenseden,
Kısa süre önce AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik tespit ettik. Bu nedenle, hesabınızı 30 gün süreyle geçici olarak askıya aldık. Bu süre boyunca sitelerinizde reklam yayınlanmayacaktır.
Hesabım neden askıya alındı?
Kendi AdSense reklamlarınızı tıkladığınızı tespit ettik. Bu, AdSense Program Politikaları uyarınca yasaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Geçersiz tıklama diyor Hocam. Ya siz farkında olmadan tıkladınız ya da birileri... 30 gün sonra reklam gösterimine başlanır. Dikkat etmenizde fayda var. Eğer yapıyorsanız, kimseyi reklam tıklama yönünde teşvik etmemeniz daha iyi olur.
SeoBayi
Yasal Eğitimli Gerçek SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yasal Eğitimli Gerçek Seo Uzm
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
129, (%99)
Teşfik edici yazılar yazdım bugün reklam için Google bu yazıları dikkate almış olamaz heralde?
Ara sıra evet bende tıklıyordum? Acaba bu iki seçenek den hangisi yüzünden 30 gün ceza aldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Hocam kesinlikle kendiniz tıklamayın. Hatta çevrenizdekilere bile söylemeyin: Onların iyi niyetle ara sıra tıklamaları bile sorun oluşturabilir. 30 gün idare edin böyle ve eğer söz konusu yazılarınız gerçekten teşvik ediyorsa onları da kaldırın. Bu süre içinde itiraz etme şansınız yok, ama 30 gün sonra açılınca ve tekrar böyle bir durum tespit ederlerse tümüyle kapatıyorlar. O zaman itiraz etme şansınız var kendi formlarıyla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu aralar cok görüyorum boyle konuları.benim hesabımda 1 ay askıya alındı üstüne birde 15 tl kesinti oldu. Kuzenim reklamlara tıklıyordu bana gelen mailde kendi reklamınıza tıklamissiniz diyordu.
Web sitem: yazilimsoru.com