1) Paranız asla söz verdikleri zaman ( 24 saat ) içerisinde yatmaz. Hep bir gecikme yaşatırlar illa destek talebi atmamız gerekecek ödeme alabilmemiz için.
2)Hesaplara kafalarına göre blokaj koyma.
Neymiş efendim 400 TL yüksek miktarmış , müşteri itiraz etmezse bana paramı yollayacaklarmış. Yahu arkadaş müşteri sitedeki bakiyesini harcamaya başlamış,itiraz edecek olsa çoktan itirazını yapardı bu zamana kadar. Kaldı ki ödeme yapan müşteri sürekli bizimle çalışan bir insan.
Madem öyle parayı yarın da yatırmayın belki yarın itiraz eder müşteri, böyle çalışma şekli mi olur ? @Buypayer ?
Ben zaten bi 24 saat beklemişim ödeme talebi oluşturmak için, ardından ödeme talebi oluşturmuşum bir 32 saat daha beklemişim. Etti mi sana 56 saat ? Güya 24 saatte ödeme sözü veriyorlar. Şimdi de bana diyorlar ki müşteri itiraz etmezse yarın mesai saatlerinde ödemenizi alacaksınız. Yahu arkadaş yeni yeni kurallar mı çıkarıyorsunuz ? Madem böyle bişey vardı daha önceki çekim taleplerimde neden böyle bir kural işlemedi ? Yüksek miktar dedikleri ise '400 TL' yanlış anlaşılmasın.
Demek tek seferde 1000-2000 lik bir ödeme alsak adamlar bize paramıza 1 ay vermeyecek.
Destek taleplerime aldığım cevaplara bakın bide ;
Verdikleri İronik Cevap
Edit : Firma ile çalışmamızı sonlandırdık.