ECakmak adlı üyeden alıntı
Basit bir blog çalışması yaparsanız çok sevinirim hocam :) Yan menüsü vb. olan bir blog tasarımınıda öğrenirim :) Şu an mericgerçeker portfolio tasarımının footer kısmındayım. Diğer bütün kısımların kodlarını ezberleyerek yazdım :) Bir tek sorunum hakkımda yazısını resimin ve
taglarının içerisinde yer alan yazının üstüne çıkartamadım bir türlü. Bir saattir uğraşıyorum :D
Videoyu iyi izleyerek yap,çözünürlük olayına fazla girmedim ilk psd to css dersi olduğu için.Çözünürlüğün düşük veya çok yüksekse ondan kayma oluyor olabilir,margin-padding-width-height gibi yer belirleyen kodlarda ufak arttırma veya azaltma yaparak deneyebilirsin.Ezberden kaçın,kavramaya bak.:)
Poyraz adlı üyeden alıntı
Herkes beğenmiş ben eleştirmek istiyorum :D - bende beğendim de biraz tavsiye -
1. CS değil de CSS dersen güzel olur bayağı takıldım ben o söze :)
2. PSD to CSS dersinle ilgili; PSD to CSS yaparken resimleri en aza indirmeye çalış. Düzgün kodlamayla herşey yoluna girecektir.
Ellerine sağlık Furkancım.
Tabi ki hocam eleştirilere açığım.
1. CS demiyorum CSS diyorum zaten(Si ey es şeklinde) hızlıca okuduğumdan telafuzumdan dolayı öyle geliyor olabilir.
2. Zaten resimleri en aza indirerek kodluyorum,ilk psd to css dersinde fazla detaya girerek kafaları karıştırmak istemedim.Bundan sonraki derslerde yavaş yavaş detaya girmeyi planlıyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim :)