wpdiv adlı üyeden alıntı
Yurt dışında bir çok insan ile ticaret yapmış birisi olarak Türk insanının ticaretten anlamadığını öğrenmiştim. Ticaretten anlamadığı gibi ödeme konusunda yavaş kaldığını ve fiyatlarda ölücülük yaptığını da tespit ettim. Ticaret ahlakı yok, toplum da ahlak yok, torpille işe alma var liyakat yok sonra bu gibi konularla karşılıyoruz bunlar tamamen doğal.
Yabancilarla calismis biri icin(sizin benim gibi) ortadaki rezilliği görmek daha kolay oluyor. Islerimin %50sini yurt disina tasidim zaten. Umuyorum bu orani gelecek aylarda daha da yukseltecegim. Hem kurdan dolayi kazanc daha fazla hem de muhattap oldugunuz kitle cok daha kaliteli. Kimse kusura bakmasin bizim insanimiz hicbir seyi hak etmiyor.
Basit bir sey gibi geliyor onlara fakat asiri irrite edici bir durum benim o an için 20tlye ihtiyacim yoktu fakat o an icin 20 tlye ihtiyaci olan bir ogrenci isi yapmis olsaydi buyuk bir magduriyet yaratmis olacakti. Zaten mevzu para da degil. Ortadaki antietik durum.
Asagiya detaylica yazdim hocam
Tic puani magduriyet giderildigi icin kaldirildi. Olumsuz tic puani verdigim gün profiline whatsapp sslerini ekleyerek bir tic gecmistim neymis numarasini yazmişim. Vay efendim kisisel bilgilerine saygi duymuyormuşum cart curt telden ariyor mesaj atiyor neyse dayanamadim tic puanini report ettim üye beni rahatsiz ediyor numarayi sansurleyebilirsiniz fakat asla silinmesini istemiyorum diye. Sonra modlardan biri pm atti magduriyet giderildiyse tic puanini kaldiriyorum diye ben de siz bilirsiniz fakat kendisini uyarin bugun 20 tl icin bunu yapan yarin daha buyuk magduriyetler yaratabilir dedim.
Zaten sevgili uyemiz cok alinmis olsa gerek profiline elveda falan yazmis forumu birakiyormus imzaya da oyle yazmis :) hic sanmiyorum ama. Neyse.