lostyazilim
tr.link

İnsanımızın ticaret ahlakından yoksun olması

29 Mesajlar 3.889 Okunma
lstbozum
tr.link

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Su an kaldirmam icin kendisi beni telden ariyor wpden yaziyor vs.. raporu teslim ettiniz mi etmeniz mi anlayamadim diye odeme gecmedim diyor ki baya rapor aciklamasi da yapmistim. Kaldi ki is oncesi odeme aliyordum ben raporla alakasi da yok. Isi teslim etmeden gecilmesi gerekiyordu vs.. Moderatörlere olumsuz tic puaninin kaldirilmasi icin report etmemi istiyor kendisi. Baya nazikleşti konusma. Lakin bundan sonrasi modlarla kendisi arasindadir. Sslerle kanitli bir tic ekledim modlar isterlerse kaldirirlar. Ben böyle bir talepte bulunmayacagim.

Kaldırma, sürünsün hocam :D

wmaraci
reklam

ahmetce33 ahmetce33 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek turizm
  • Konum -
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 267 / 266
  • Ticaret 151, (%100)
Kaldırın linkleri yani geri alma durumumuz var ise yasaklı üye listemde yer kalmadı...

Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

wpdiv adlı üyeden alıntı

Yurt dışında bir çok insan ile ticaret yapmış birisi olarak Türk insanının ticaretten anlamadığını öğrenmiştim. Ticaretten anlamadığı gibi ödeme konusunda yavaş kaldığını ve fiyatlarda ölücülük yaptığını da tespit ettim. Ticaret ahlakı yok, toplum da ahlak yok, torpille işe alma var liyakat yok sonra bu gibi konularla karşılıyoruz bunlar tamamen doğal.

Yabancilarla calismis biri icin(sizin benim gibi) ortadaki rezilliği görmek daha kolay oluyor. Islerimin %50sini yurt disina tasidim zaten. Umuyorum bu orani gelecek aylarda daha da yukseltecegim. Hem kurdan dolayi kazanc daha fazla hem de muhattap oldugunuz kitle cok daha kaliteli. Kimse kusura bakmasin bizim insanimiz hicbir seyi hak etmiyor.

Heisenberg0133 adlı üyeden alıntı

Bazılarının bundan zevk aldığını düşünüyorum, kesinlikle kasıtlı yapıyor g**verenler.

Basit bir sey gibi geliyor onlara fakat asiri irrite edici bir durum benim o an için 20tlye ihtiyacim yoktu fakat o an icin 20 tlye ihtiyaci olan bir ogrenci isi yapmis olsaydi buyuk bir magduriyet yaratmis olacakti. Zaten mevzu para da degil. Ortadaki antietik durum.

bekirbulut adlı üyeden alıntı

Kaldırma, sürünsün hocam :D

Asagiya detaylica yazdim hocam

ahmetce33 adlı üyeden alıntı

Kaldırın linkleri yani geri alma durumumuz var ise yasaklı üye listemde yer kalmadı...

Tic puani magduriyet giderildigi icin kaldirildi. Olumsuz tic puani verdigim gün profiline whatsapp sslerini ekleyerek bir tic gecmistim neymis numarasini yazmişim. Vay efendim kisisel bilgilerine saygi duymuyormuşum cart curt telden ariyor mesaj atiyor neyse dayanamadim tic puanini report ettim üye beni rahatsiz ediyor numarayi sansurleyebilirsiniz fakat asla silinmesini istemiyorum diye. Sonra modlardan biri pm atti magduriyet giderildiyse tic puanini kaldiriyorum diye ben de siz bilirsiniz fakat kendisini uyarin bugun 20 tl icin bunu yapan yarin daha buyuk magduriyetler yaratabilir dedim.

Zaten sevgili uyemiz cok alinmis olsa gerek profiline elveda falan yazmis forumu birakiyormus imzaya da oyle yazmis :) hic sanmiyorum ama. Neyse.

ahmetce33 ahmetce33 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek turizm
  • Konum -
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 267 / 266
  • Ticaret 151, (%100)
Sevindim mağduriyetin giderilmesine..

Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
wmaraci
wmaraci

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)
Tic puanının kaldırılmasına üzüldüm. O üyenin kaybı ise bir kayıp değil, kazanç olacaktır.

Demek ki istediğiniz gibi insanları mağdur edebilirsiniz. Mağduriyet giderilince hiç mağdur olunmamış olunuyor demek..

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Escalous adlı üyeden alıntı

Tic puanının kaldırılmasına üzüldüm. O üyenin kaybı ise bir kayıp değil, kazanç olacaktır.

Demek ki istediğiniz gibi insanları mağdur edebilirsiniz. Mağduriyet giderilince hiç mağdur olunmamış olunuyor demek..

Ben en azindan yonetim tarafindan uyarilmasini istedim umarim uyarilmistir. Bir sonraki hatasinda suresiz banlanacagini umuyorum. Buradan da bir mesaj vereyim ucreti yatirmayan uyelerden ucret almak istiyorsaniz hic cenenizi falan yormayin sslerle profiline 2dk da olumsuz bir tic puani hazirlayip yapistirin maks 5 10dkya odemeniz yatar :) bizim millet guzel dilden anlamiyor maalesef. Durum bu

ahmetce33 adlı üyeden alıntı

Sevindim mağduriyetin giderilmesine..

Benim acimdan magduriyet giderilmedi. 4 5 gun gec geldi ücret 4 5 gunluk zamanimi caldi yani.

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Su an kaldirmam icin kendisi beni telden ariyor wpden yaziyor vs.. raporu teslim ettiniz mi etmeniz mi anlayamadim diye odeme gecmedim diyor ki baya rapor aciklamasi da yapmistim. Kaldi ki is oncesi odeme aliyordum ben raporla alakasi da yok. Isi teslim etmeden gecilmesi gerekiyordu vs.. Moderatörlere olumsuz tic puaninin kaldirilmasi icin report etmemi istiyor kendisi. Baya nazikleşti konusma. Lakin bundan sonrasi modlarla kendisi arasindadir. Sslerle kanitli bir tic ekledim modlar isterlerse kaldirirlar. Ben böyle bir talepte bulunmayacagim.

Hocam hem yok 1 dk ya geçiyorum diyor ardından görüldü yapıp bırakıyor birde utanmadan "raporu teslim ettiniz mi etmeniz mi anlayamadim diye odeme gecmedim" diyor 20 tl için....

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

melankolia adlı üyeden alıntı

Hocam hem yok 1 dk ya geçiyorum diyor ardından görüldü yapıp bırakıyor birde utanmadan "raporu teslim ettiniz mi etmeniz mi anlayamadim diye odeme gecmedim" diyor 20 tl için....

Dün hakkında başka biri tarafından şikayet konusu acilmiş :) tesadüf zaar
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

AlmaciBurak AlmaciBurak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Video Animasyon & Grafik Tasar
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 2 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba, bence arkadaşın adını burada belirtiniz. Sonuçta hepimiz bu forumda ticaret yapmaktayız. Böyle insanları bilelim ona göre hareket edelim. Her ne kadar 20 TL'de olsa alnınızın teri. Ayıptır, yazıktır, günahtır...

http://www.youtube.com/geneloji - Bu kanal canlı çok heyecanlı...
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al