-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bi kaç site var bunlar codecanyondaki ürünleri ucuza satıyor. Marifet değil ama bende alışveriş yapıyorum bu siteden yani fake site felan değil fakat adamın ürünlerine bakıyorum codecanyondaki itemleri sitesine eklemiş ama codecanyonda satın alma görünmüyor. Dün yüklenen itemi bugün kendi sitesinden satıyor. Merak ettiğim codecanyondan ürünleri çekme yöntemleri felan mı var bu adamların? Nasıl oluyoda hiç satılmamış bi ürünü kendi sitesine ekleyebiliyor? Çalışan biri satıyodur diyecemde bu kadar bariz şekilde yapacağını düşünmüyorum.
siteleri çoğunuz biliyodur ama yinede benden link istemeyin lütfen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam. Soyle dusunun site sahibi tek kod alip crackliyor ve ucretli daha ucuz satuyor sitesinde yani yine warez
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayır o site değil bildiğin arkadaşın dediği gibi warez site. İtem codecanyonda hiç satılmamış 0 görünüyor fakat adam indirip kendi sitesinde satıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şu 59 TL ye satış yapan siteyi diyorsunuz sanırım , lisansları illegal şekilde satıyorlar